Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Bauma laajenee Venäjälle

Rakennuskonenäyttelyihin erikoistunut Messe München laajentaa Venäjälle ostamalla CTT Moscow -näyttelyn. Messe München on tullut tunnetuksi erityisesti Bauma-näyttelyiden järjestäjänä.
Kuva: CTT Moscow.
Kuva: CTT Moscow. 
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Maailman johtava rakennuskonenäyttelyjen järjestäjä Messe München laajentaa toimintaansa ostamalla rakennuskonenäyttelyn CTT Moscow´n. Kyseessä on Messe Münchenin suurin ja tärkein investointi, joka pönkittää yrityksen asemaa näyttelyjärjestäjänä. Järjestelyjen taustalla on Venäjän suuri markkinapotentiaali.

Messe München järjestää Bauma-näyttelyjä Münchenissä, Kiinassa, Intiassa ja Etelä-Afrikassa. Lisäksi yritys tekee yhteistyötä myös muun muassa ConExpo-tapahtuman kanssa. Erityisen tunnettu on Saksan tapahtuma, joka on maailman suurin rakennuskonenäyttely. Seuraavan kerran huhtikuussa 2016 järjestettävien messujen pinta-ala on peräti 605 000 neliömetriä.

CTT Moscow on alallaan maailman viidenneksi suurin. Toukokuussa 2016 näyttely järjestetään 17. kerran. Investoinnin myötä Messe Münchenin maailmanlaajuinen markkinaosuus näyttelyjärjestäjänä kasvaa yli 50 prosenttiin. CTT Moscow´n myyjänä toimii yksityinen venäläinen Media Globe LLC, josta tulee myös Messe Munchenin vähemmistöosakas.

Messe Münchenin hallituksen puheenjohtaja Klaus Dietrich kommentoi uutta aluevaltausta toiveikkaana: ”Sitoutumisemme Moskovan näyttelyyn tukee myös muita näyttelyjämme. Vaikeasta taloudellisesta ja poliittisesta tilanteesta huolimatta Venäjä on tärkeä markkina-alue rakennus- ja kaivosteollisuudelle.”