Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Kvernelandilta uusia karhotinmalleja

Kvernelandin neliroottoristen karhottimien valikoima laajenee kahdella uudella mallilla, 97150 ja 95130.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Karhottimen tärkein tehtävä on ruokkia mahdollisimman optimaalisesti sitä seuraavaa korjuukonetta, on se sitten paalain, noukinvaunu tai ajosilppuri. Kverneland tarjoaa tähän tehtävään kahta uutta neliroottorista mallia.

97150-mallissa on eturoottoreiden kyynärpääripustus työleveyden vaihdellessa 9,8–15 metrin välillä. Kyynärpääratkaisun idea on taittaa eturoottori taakse, jolloin se voidaan laskea kuljetusasentoon matalaksi. Päisteautomatiikka on mahdollista säätää jokaiselle kasville ja ajonopeudelle etu- ja takaroottorien keskinäisestä viiveestä alkaen. Roottorit voidaan nostaa pareittain tai yksitellen, jos lohkolla on esimerkiksi pylväitä tai avo-ojia.

95130-karhottimessa on neljä huoltovapaata Pro Line -roottorikeskiötä. Työleveys vaihtelee 10–12,5 metrin välillä. Työleveyden säätö on hydraulinen, samoin karhonleveyden säätö. Kun roottorit nostetaan ylös ja asetetaan kuljetusasentoon - koneen leveys on alle 4 m siirtoajossa. Karhotinvarsia on mahdollisuus irrotella tilan säästämiseksi talvisäilytyksessä.