Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Korvenraivaajista Koneyrittäjiksi -kirja julkaistu

Vuodenvaihteessa julkaistussa Korvenraivaajista Koneyrittäjiksi -kirjassa 39 koneyrittäjää kertoo oman tarinansa.
Kuva: Kustantaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Korvenraivaajista Koneyrittäjiksi -kirja kertoo maarakennus-, puunkorjuu, metsänparannus- ja turvetuotantoalojen yrittäjyydestä ja alojen kehityksestä näiden töiden koneellistumisen alusta nykyaikaan.

Useassa kirjan tarinassa korostuu yrittäjän vahva pyrkimys eteenpäin. Lähtökohdiltaan vaatimattomista oloista on pyritty kohti parempaa oman työn ja yrittämisen avulla. On tartuttu siihen työhön, mitä on kulloinkin eteen tullut. Matkalle on osunut onnenkantamoisia, hyviä sattumuksia, mutta myös suruja ja murheita.  Kirjan tarinat paljastavat paitsi haastateltujen sitkeän yrittäjähenkisyyden, myös koneyrittämisen monipuolisen kirjon.

Kirjan haastattelut on tehty pääosin vuosien 2012 ja 2013 aikana. Kirjan tekoa ovat tukeneet Metsämiesten Säätiö, Koneyrittäjien liitto ja sen jäsenyhdistykset sekä useat konetyöaloja lähellä olevat yritykset.

Korvenraivaajista Koneyrittäjiksi -kirjan tilaukset: Finnmetko Oy, toimisto@koneyrittajat.fi, puh. 040 900 9410 tai www.koneyrittajat.fi. Korvenraivaajista Koneyrittäjiksi, kirjoittajat: Sirpa Heiskanen, Riitta Mikkonen, Olli Päiviö, Jorma Voutilainen, 240 s.