Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

TTS selvittää maatalouskone- ja traktoriurakoinnin hintoja

TTS Työtehoseura kerää maatalousyrittäjien tekemien, toteutuneiden koneurakointien taksoja. Vastauksia selvitystä varten toivotaan mahdollisimman paljon muun muassa netin kautta, jotta saataisiin luotettava ja kattava läpileikkaus urakointihinnoista.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Joka toinen vuosi tehtävällä urakointihintakyselyllä kerätään maatalouskoneurakoinnin ohella maataloustaustaisten yrittäjien muille sektoreille tekemää urakointityötä, kuten tienhoito-, kiinteistö-, maarakennus-, metsä-, energia- tai ympäristöurakointia.

TTS Työtehoseura on postittanut kyselyitä aiemmin hintatietoja ilmoittaneille, mutta kyselyyn voi netissä vastata kuka tahansa koneurakointia tehnyt. Kysely löytyy osoitteessa www.tts.fi/urakointi. Se on auki helmikuun puoliväliin asti. Kaikki vastanneet ja yhteystietonsa jättäneet saavat tulosjulkaisun.

Urakoidut työt tulisi kuvata mahdollisimman hyvin, jotta myös hintoja voidaan tilastoida koneen ominaisuuksien ja työmenetelmän mukaan. Kyselyn tuloksia esitellään Koneurakointi-illassa 4.4.2019 Rajamäellä.

TTS Työtehoseura on yleishyödyllinen itsenäinen yhdistys, joka tarjoaa asiakkailleen valtakunnallisesti koulutus- ja kehittämispalveluja. Toiminnan tavoitteena on parantaa asiakkaiden työn ja tuotannon tehokkuutta, taloudellisuutta ja työturvallisuutta.