Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Palmsin metsäperävaunut Konevuokraamo Rentin edustukseen

Konevuokraamo Rentti laajentaa valikoimaansa virolaisen Palms-metsäperävaunuilla. Aiemmin merkki oli Hankkijan maahantuoma.
Kuva: Tommi Hakala

Honkajokelainen Konevuokraamo Rentti, eli viralliselta nimeltään Tracwest Oy, ottaa edustukseensa virolaisvalmisteiset Palmsin tuotteet. Palettiin lukeutuu monenkokoisia metsäperävaunuja sekä kuormaajia. Virallisesti yhteistyö julkistetaan Helsingin Maataloukonemessuilla.

Palmsin metsäkuormaimissa ulottuuvudet ovat 5-9,4 metriä. Metsäperävaunuissa kantavuudet ovat puolestaan 8000-18 000 kiloa. Saatavana on myös monenlaisia lisävarusteita. Perävaunut on voidaan varustaa myös mekaanisella tai hydromekaanisella voimansiirrolla.

“Me olemme maalta ja metsästä kotoisin, joten ala kiinnostaa. Tiedämme Palmsin laadun olevan todella hyvä. Uskon tuotteille olevan runsaasti kysyntää, sillä energiapuun tarve kasvaa jatkuvasti. Uutena kuviona meille tulee myös vuokrausmahdollisuus, josta meillä on jo pitkä kokemus. Etenkin pienemmät mallit kiinnostavat varmasti metsänomistajia”, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Juha Leivo.