Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Konekilleri Jyväskylässä myös vuonna 2021 – tämän vuoden näyttelyn osalta järjestelyt jatkuvat

DLG International ja 2LM Corporate Oy ovat tehneet Jyväskylän Messut Oy:n kanssa sopimuksen Konekilleri 2021 -messujen järjestämisestä myös ensi vuonna. Tapahtuma järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 14.–16.10.2021.
Marko Toivakka ja Juha Rahko sinetöivät sopimuksen Jyväskylän Paviljongissa.
Marko Toivakka ja Juha Rahko sinetöivät sopimuksen Jyväskylän Paviljongissa. Kuva: Järjestäjä/Hanna Kiilamaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Tämä on hyvä uutinen Jyväskylälle ja Paviljongille”, toteaa Jyväskylän Messujen toimitusjohtaja Juha Rahko medialle lähetetyssä tiedotteessa. ”Tämän haastavan vuoden aikana on hienoa saada hyviä uutisia. Usko tulevaisuuteen on vahva. Messut ovat tärkeitä kohtaamispaikkoja ammattilaisille, mutta merkittäviä tapahtumia myös koko alueen taloudelle”, hän jatkaa.

Tiedotteen mukaan myös järjestäjiä edustava Marko Toivakka on tyytyväinen sopimukseen.

”Olemme vuoden aikana kartoittaneet asiakkaiden toiveita ja Jyväskylä koetaan alalla erittäin tärkeänä järjestämispaikkana. Keskeinen sijainti ja messukeskuksen sijainti keskustassa – vaikka se joitain haasteitakin tuo mukanaan – on ainutlaatuista tässä maassa.”

Maatalouden ammattilaisille suunnattu Konekilleri 2020 -näyttely järjestetään jo tänä syksynä Jyväskylässä, mikäli koronaepidemia ei sotke suunnitelmia. Syksyn Konekillerin järjestelyt jatkuvat toistaiseksi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Seuraamme jatkuvasti koronatilanteen kehittymistä ja viranomaisten linjauksia. Tällä hetkellä pieni ammattilaistapahtuma näyttää mahdolliselta järjestää turvallisesti, mutta olemme valmiit tekemään muutoksia nopeasti tilanteen niin vaatiessa. Jos viranomaiset eivät mahdollista tapahtuman järjestämistä, olemme valmiit etsimään sille uuden ajankohdan myöhemmin talven aikana. Mutta ensisijaisesti tähtäämme lokakuussa järjestettävään tapahtumaan, jos se voidaan järjestää turvallisesti”, kertoo 2LM Corporaten perustaja, Henrik Kalliola.