Volvolle ja Renault Trucksille kahden vuoden varaosatakuu

Aitojen Volvo ja Renault Trucks varaosien takuu on laajentunut kahteen vuoteen. Takuu kattaa varaosien ja töiden lisäksi seurannaisvauriot.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Merkkihuollon asentamille, alkuperäisille Volvo ja Renault Trucks -varaosille on myönnetty tämän vuoden alusta lähtien kahden vuoden täystakuu. Takuu kattaa varaosien ja töiden lisäksi seurannaisvauriot. Tämä tarkoittaa, että jos vaikka kiertokanki katkeaa ja moottorilohko vaurioituu, saa asiakas myös lohkon ja muut osat vaihdettua takuun korvaamina. Mikäli vaurioita ei saada korjattua tien päällä, kattaa takuu myös hinauskustannukset korjaamolle. Takuu koskee myös alkuperäisiä vaihto-osia ja lisävarusteita ilman kilometrirajaa.

”Aitojen Volvo-varaosien saatavuus ja logistiikka ovat kunnossa. Suomessa on erittäin kattava tukivarasto, ja 93 prosenttia varaosista, joita ei löydy huoltopisteestä, voidaan toimittaa seuraavaksi aamuksi. Meillä on esimerkiksi joka yöksi lentorahtivaraus Euroopasta Suomeen,” Volvo Finland Ab:n jälkimarkkinajohtaja Tommy Lindholm kertoo.