Kronelta heinäkoneuutuuksia markkinoille – käärijämallisto laajenee

Krone esitteli perävaunu- ja heinäkoneuutuuksiaan verkossa.
Krone EasyWrap 165T:n käärintävarret pyörivät 40 kierrosta minuutissa ja käyttävät 750 mm käärintäkalvoa. Käärijällä voidaan ajaa samaan suuntaan kuin paalaimella.
Krone EasyWrap 165T:n käärintävarret pyörivät 40 kierrosta minuutissa ja käyttävät 750 mm käärintäkalvoa. Käärijällä voidaan ajaa samaan suuntaan kuin paalaimella. Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Krone laajentaa käärijämallistoaan, viime vuonna julkistetun nostolaitekiinnitteisen EasyWrap 150 -mallin rinnalle tuodaan hinattava EasyWrap 165T. Enintään 165 cm ja 1 650 kg paaleja nopeasti käärivällä uutuusmallilla voidaan ajaa samaan suuntaan paalaimen kanssa, sillä kuormausvarteen on asennettu anturi, joka havaitsee kun nostettava paali on otollisella kohdalla. Automaattimoodissa koko käärintä lastauksesta käärintään ja pudotukseen hoituu tarvittaessa täysin automaattisesti, paali voidaan myös kääntää pystyyn.

Lisäksi esiteltiin kolme uutta yksiroottorista Swadro-karhotinta, jotka on suunnattu pienemmille tiloille. Perävaunupuolen uutuuksia ovat kaksi mattokuljettimilla tyhjentyvää Krone GX-vaunua yleiskäyttöön kahdessa eri koossa.