Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Made in Finland -konekiertue syys–lokakuussa kiertämässä Suomea

Kuusi suomalaista rakennuskonealan työlaite- ja varustevalmistajaa lähtevät yhteiselle konekiertueelle syys-lokakuun aikana. Mukana ovat Nokian Renkaat, Dynaset, SERCO, Novatron, Allu ja Snowek.
Kuva: Valmistaja/Matti Immonen
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kiertueen tarkoituksena on esitellä suomalaisia rakennuskonealan uutuuksia ja samalla muistutella konekansaa alkavasta sesongista. Tapahtumapäivissä esitellään maanrakennuksen, kiinteistöhuollon sekä materiaalinkäsittelyn uusimmat teknologiat kotimaisilta valmistajilta yhdessä paikassa. Kiertueen isäntinä toimivat tapahtumapaikkakuntien rakennuskonemaahantuojat ja koneliikkeet.

Järjestäjiltä tulleen tiedotteen mukaan esittelyssä tapahtumapäivinä ovat Nokian Hakkapeliitta-sarjan premium-renkaat, Allun seulakauhat ja maankäsittelylaitteet, kiinteistöhuollon työlaitteet Snowekilta ja Sercolta, Dynasetin hydrauliset työlaitteet ja Novatronin kotimaiset koneohjausjärjestelmät.

"Kesän alla porukalla tuumittiin, että hyvähenkinen tapahtumasarja tässä hiljaiselon jälkeen on paikallaan ja siitä lähti ajatus kotimaisten maailmalla menestyvien alamme vientituotteiden yhteiseen esittelykiertueeseen Suomessa. Toisaalta ajatus on muistuttaa, että nyt jos koskaan on paikallaan hankkia tarvittava konekalusto laadukkailta kotimaisilta valmistajilta", alustaa Snowekin Antti Nikkanen.

"Kuusi paikkakuntaa, kuusi isäntää ja kuusi kotimaista konevalmistajaa. Kaikki valmistajat ovat olleet innolla heti mukana ja suuri kiitos kuuluu myös kiertuetta isännöiville koneliikekumppaneille. Kiertuetta on kysytty jo kesällä usealle paikkakunnalle, joten tätä on varmaan kasvatettava tulevaisuudessa", kommentoi idean isä Jari Vuorenmaa Dynaset Oy:sta.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Suomen kierros alkaa näillä näkymin 10. syyskuuta Rovaniemeltä, josta jatketaan matkaa syyskuun ajan kohti Etelä-Suomea. Kaiken kaikkiaan kiertuetapahtumia on kuusi, joista yritykset tuottavat medialähetyksiä myös nettiin. Videolähetykset jaetaan osallistujien ja mediakumppanien kanaviin. Paikkakunnilla kiertueisäntinä toimivat Volvo CE Finland, Mateko, Rinta-Jouppi Machine, Real Machinery, Rotator ja Rentti.

Kiertuepaikat ovat Rovaniemi 10.9. (isäntänä Volvo CE), Oulu 11.9. (Mateko Oy), Seinäjoki 23.9. (Rinta-Jouppi Machine), Lempäälä 24.9. (Real Machinery), Turku 30.9. (Rotator) sekä Vantaa 1.10. (Rentti).

Kone-esittelyt ovat isäntätoimipisteellä klo 09.00-15.00. Tapahtumapäivien järjestelyissä huomioidaan vallitseva koronaviruksen tilanne ja mahdollisista erityisjärjestelyistä tiedotetaan kiertueelle osallistuvien yhtiöiden online-kanavissa.