Proforest 2021 -metsäalan näyttelyssä on esillä koko metsäsektori puun ostosta aina puunkorjuuseen asti – katso Koneviestin kooste messujen annista

Kolmannet Proforest-metsämessut ovat avautuneet. Aikaisemmasta poiketen järjestäjänä on nyt messujen järjestämiseen erikoistunut Expomark Oy ja paikkana Kalajoen lentokentän alue.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Suomen puhtaasti metsäalaan keskittyvissä suuremmissa näyttelytapahtumissa Proforest tuli mukaan 2017. Silloin tapahtuman järjestettiin Haapavedellä, paikallisen autourheilupuiston alueella. Näyttelyn järjestämisellä haluttiin tuoda FinnMetkon parittomille välivuosille alan näyttely. Lisäksi näyttely haluttiin sijoittaa pohjoisemmaksi, palvelemaan tasaisemmin suomalaista metsäväkeä. Rannikolle, Kalajoelle sijoitettuun näyttelyyn saapuminen onnistuu päätieverkkoa pitkin aivan näyttelyalueen laidalle asti.

Alun perin Proforest 2021 -näyttely oli tarkoitus järjestää toukokuussa, mutta pandemian vuoksi näyttelyä jouduttiin siirtämään myöhemmäksi syyskuun lopulle. Ratkaisulla näyttelyn toteutus onnistuikin, ja paikalla ovat lähes kaikki metsäkonemerkit edustajineen ja uutuuksineen.