Volkswagen Amarok nyt myös kuorma-autona – muutostyöt tehdään Suomessa

Volkswagen Amarok -mallisto täydentyy kuorma-autoversiolla. Amarokin kuorma-autoversion muutostyöt tehdään Suomessa yhteistyössä Truck Masters Finland Oy:n kanssa. Truck Masters tekee kaikki muutostoimenpiteisiin liittyvät testaukset ja huolehtii hyväksynnöistä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Vuoden Pick-upiksi maailmassa 2018 valittu VW Amarok on saatavilla nyt myös kuorma-autoversiona. Amarok kuorma-auto voidaan toimittaa V6 3.0 TDI:n molemmilla, 150 ja 190 kW tehoversioilla. Vaihteistoksi on valittavissa 6-vaihteinen manuaalivaihteisto alennusvaihteella ja kytkettävällä nelivedolla tai 8-vaihteinen automaattivaihteisto jatkuvatoimisella nelivedolla. Amarokin kuorma-autoversion suurin sallittu kokonaispaino on 3 510 kg ja sen vetopaino on maksimissaan 3 300 – 3 500 kg.

Amarokin kuorma-autoversio on saatavilla Comfortline-, Highline- tai Aventura-varustelutasoilla. Vakiovarusteisiin kuuluvat mm. ESP-ajonvakausjärjestelmä Offroad-toiminnolla, Climatic-ilmastointi, automaattitoiminen polttoainekäyttöinen lisälämmitin, vakionopeudensäädin, monitoiminäyttö, vetokoukkuvalmius, kolme 12V-pistorasiaa sekä molempien etuistuinten korkeudensäätö ja radio Composition Media.

Kuorma-automuutosta varten Amarokiin tarvitaan mm. nopeudenrajoitin (89 km/h), kuorma-autojen valomääräysten mukaiset suuremmat sivuvilkut ja kaksi kappaletta lisää kuormasidontalenkkejä lavalle. Lisäksi Amarokin kuorma-autoon asennetaan taka-akseliin lisäilmajouset vahvistettujen lehtijousien lisäksi. Ajopiirturivalmius on saatavana Amarokiin tehdasasennettuna.

Volkswagen Amarok -kuorma-auton hinnat alkaen 50 300 euroa (Volkswagen Amarok Comfortline 3.0 TDI, 150 kW, 4Motion, manuaalivaihteisto).