Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Tommi Ekman Logsetin toimitusjohtajaksi

Tommi Ekman, 44, on valittu Logset Oy:n toimitusjohtajaksi. Ekman siirtyy Logsetille John Deere Forestry Oy:n General Manager, Marketing & Fulfillment -tehtävästä, ja aloittaa uudessa tehtävässään myöhemmin tämän vuoden aikana.
Kuva: -
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tommi Ekmanilla on kaikkiaan 19 vuoden kokemus erilaisista vaativista metsäkonealan tehtävistä Suomessa ja ulkomailla. Hän on toiminut mm. useissa eri tehtävissä John Deerellä ja Waratah Forestry Attachment -liiketoiminnassa.

”Olen kiinnostuneena seurannut Logsetin viimeaikaista hyvää kehitystä, ja kun yhteydenotto tuli, en kauaa empinyt tarttua Logsetin tarjoamaan haasteeseen. Logsetin edelläkävijyys hybriditeknologiassa, vahvat panostukset myyntikanaviin ja laadukkaat sekä modernit tuotteet antavat yhtiölle hyvät mahdollisuudet kasvutavoitteiden saavuttamiseen. Tähän työhön haluan tuoda oman kokemukseni ja energiani”, sanoo Logsetin tuleva toimitusjohtaja Ekman.

”Tommi Ekmanista saamme todellisen metsäkonemiehen Logsetin johtoon. Hänen vankka kokemuksensa alalta erilaisista vaativista tehtävistä vakuutti yhtiön hallituksen. Tommi voi tuoda merkittävän osaamislisän toimintamme kaikille osa-alueille, ja hänen positiivisen energiansa ansiosta häntä on helppo seurata ”, sanoo Logsetin hallituksen puheenjohtaja Tapio Nikkanen.