Koneosapalvelu Expander System -niveltappien ja Poclain Hydraulics -tuotteiden jälleenmyyjäksi

Koneosapalvelu on Expander System -niveltappien ja Poclain Hydraulics -tuotteiden jälleenmyyjä vuodesta 2020 lähtien. Yhteistyö Poclain Hydraulicsin osalta painottuu huoltopuolelle, sillä Koneosapalvelun hydrauliikkahuollossa on jo vuosien kokemus Poclain Hydraulics -radiaalimäntämoottoreista.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Liikkuvaa kalustoa palvelevat Expander- ja Poclain Hydraulics -tuotteet täydentävät hyvin Koneosapalvelun nykyiselle asiakaskunnalle sopivaa varaosien ja huoltopalveluiden tarjontaa.

Vuonna 1976 perustettu Koneosapalvelu Oy on teknisen kaupan ja huollon perheyritys, joka valmistaa ja myy puutavaran käsittelyyn liittyviä laitteita ja varaosia sekä hydrauliikkaa ja työkonealan tarvikkeita. Lisäksi raskaan kaluston huoltopalvelut ovat olennainen osa toimintaa.

Expander System tarjoaa kehittyneen ja kustannustehokkaan kartioniveltappiratkaisun, joka poistaa nivelten kulumisen kerralla. Expander Systemin avulla korjaus voidaan tehdä suoraan kuluneeseen asennukseen ilman hitsaamista ja poraamista. Expander Systemin toiminta perustuu korvakkeiden muotoon mukautuvien laajentuvien holkkien avulla saavutettavaan täydelliseen istuvuuteen.

Ranskalainen Poclain Hydraulics on puolestaan maailmanlaajuisesti tunnettu hydrostaattisen voimansiirron asiantuntija ja tarjoaa kattavassa valikoimassaan mm. hydraulipumppuja, -moottoreita ja -venttiileitä. Koneosapalvelu tarjoaa Poclain Hydraulics -tuotteisiin liittyvät palvelut ja huollot uusissa hydrauliikkahuollon tiloissaan. Huoltotoiminta painottuu off-road sovelluksiin ja mm. metsäkoneissa käytössä oleviin MS/MSE-sarjan nokkarengasmoottoreihin.