Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Viljelijän Berner jatkaa Mylenin Kauppa Oy:n lannoite-, siemen-, kasvinsuojelu- ja polttonesteliiketoimintaa

Berner Oy:n maatalousliiketoimintayksikkö Viljelijän Berner vahvisti osuuttaan kasvintuotannon tuotantopanoskaupassa Turun ja Loimaan alueella 1.2.2022 alkaen. Kauppias Kari Mylen myi Bernerille osan Mylenin Kauppa Oy:n liiketoiminnasta.
Viljelijän Berner laajentaa toimintaansa. Toimintaan on kuulunut myös tilaisuuksissa näkyminen. Kuva on vuodelta 2020 Tuuloksesta, jossa oli sokerijuurikkaan nostonäytös.
Viljelijän Berner laajentaa toimintaansa. Toimintaan on kuulunut myös tilaisuuksissa näkyminen. Kuva on vuodelta 2020 Tuuloksesta, jossa oli sokerijuurikkaan nostonäytös. Kuva: Seppo Pentti
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Liiketoimintakauppaan sisältyvät lannoitteet, siemenet, kasvinsuojelu ja polttonesteet. Mylenin Kauppa Oy:n vilja- ja konekaupan toiminnot eivät kuulu kauppaan. Ne loppuvat kevään 2022 aikana. Toimipaikat ja kauppaan kuuluvan liiketoiminnan henkilöstö Turussa ja Loimaalla siirtyivät 1. helmikuuta alkaen Viljelijän Bernerin organisaatiolle.

Mylenin Kauppa Oy pääomistaja Kari Mylenin johdolla teki marraskuun 2021 alussa päätöksen luopua maatalouskaupasta ja keskittyä rautakauppaliiketoimintaan Loimaalla. Neuvottelujen jälkeen Viljelijän Berner valikoitui liiketoiminnan jatkajaksi.

”Näemme Mylenin Kauppa Oy:ssä tärkeänä, että maatalouskaupassa tulee jatkossakin olla mukana vahva, sitoutunut ja toimintaansa kehittävä, kotimaassa omistettu yritys. Viljelijän Bernerin ajatukset ja tavoitteet maatalouden tuotantotarvikekaupan kehittämisestä vastasivat pitkälti Mylenin Kauppa Oy:n näkemyksiä tulevaisuudesta. Uskommekin Viljelijän Bernerin jatkavan ja kehittävän parhaiten Mylenin Kauppa Oy:n hyviä ja pitkäaikaisia asiakassuhteita”, kertoo kauppias Kari Mylen.

Berner on toiminnoillaan vahvasti mukana suomalaisessa maataloudessa ja elintarvikkeiden tuotantoketjuissa. Yhtiö on toiminut viljelijöiden asiantuntevana kumppanina jo lähes 90 vuoden ajan ja sillä on edelleen vahva tavoite kasvaa ja kehittyä maataloussektorilla ja palvella suomalaisia viljelijäasiakkaita laaja-alaisesti.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Maatalouden kehittäminen Suomessa on meille Bernerillä tärkeää. Mylenin Kauppa Oy:n henkilöstön vahva osaaminen yhdessä Bernerin tuotteiden ja ratkaisujen kanssa auttaa palvelemaan asiakkaita entistä paremmin Varsinais-Suomen alueella”, iloitsee Berner Oy:n liiketoimintajohtaja Kalle Erkkola.