Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Maatalouden varaosa- ja tarviketoimittaja Kramp investoi Suomeen – jälleenmyyjiä on jo yhdeksän ympäri Suomea

Kramp on yksi merkittävistä maatalouden varaosien ja tarvikkeiden toimittajista Euroopassa. Krampilla on yli 70 vuoden kokemus alalta. Suomessa Kramp Oy kasvaa. Suomalaisia maatalousalan yrittäjiä palvelee jälleenmyynjäverkosto ja lisäksi täyden palvelun Powered by Kramp -kauppiaita on ympäri Suomea yhdeksän.
Krampin nettisivuilta tilauksen voi tehdä ympäri vuorokauden. Powered by Kramp -kauppiaita on yhdeksän. Kuvituskuva.
Krampin nettisivuilta tilauksen voi tehdä ympäri vuorokauden. Powered by Kramp -kauppiaita on yhdeksän. Kuvituskuva. Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Varsinais-Suomessa Paimiossa sijaitseva yhtiön oma logistiikkakeskus ja konttori työllistäää nykyisellään noin 30 henkeä. Logistiikkakeskuksen sijoittuminen Suomeen mahdollistaa tuotteiden nopean toimituksen suomalaisille maatalousalan ammattilaisille. Asiantuntevaa teknistä tukea oikeiden tuotteiden löytämiseksi tarjoaa Paimiossa suomen- ja ruotsinkielinen asiakaspalvelu tuoteasiantuntijoineen. Lisäksi verkkokauppa palvelee yritysasiakkaita ympäri vuorokauden.

Pohjoismaiden suurin Powered by Kramp -myymälä, Joensuun Konekeskus juhlistaa 12-vuotissyntymäpäiväänsä ja 1-vuotispäiväänsä Powered by Kramp -kauppiaana keskiviikkona 5.4. jolloin myös Kramp Groepin johtoryhmä Hollannista vierailee myymälässä. Myymälässä on paikalla Krampin lisäksi muitakin edustajia, mm. Portwest-työvaatteet, Cartec-autonhoitotuotteet sekä Woikoski. Lisäksi myymälässä on syntymäpäivätarjouksia, jotka ovat voimassa lauantaihin 8.4. saakka.