Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Hassinen Veljekset Oy laajentaa uusiin tuotteisiin

Ilomantsilainen Hassinen Veljekset Oy on ostanut Pultek Ky:n. Jatkossa Havel-tuotemerkillä myydään mm. kierrätysrenkaista valmistettuja auranteriä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ilomantsilainen muovi- ja metallialan monialayritys Hassinen Veljekset Oy on ostanut lokakuun alussa liperiläisen Pultek ky:n tuotantolaitteet ja liiketoiminnan. Pultek Ky on erikoistunut käytöstä poistettujen kuorma-auton renkaiden uusiokäyttömahdollisuuksien kehittämiseen.

"Näimme liiketoiminnassa mahdollisuuksia. Pultekin tuotteet myös sopivat mainiosti meidän metallipuolen sortimenttiin. Luonnollisesti kehittelemme renkaiden uusiokäyttöön myös omia innovaatioitamme", Hassinen Veljekset Oy:n tuotannon ja kotimaan myynnin vastaava Mika Hassinen kertoo.

Havel-tuotemerkillä on jo aloitettu valmistaa sohjonpoistoon ja teiden puhdistukseen tarkoitettuja lumiaurojen syysteriä. "Teräsvyörenkaan rakenne ja kumilaatu ovat erittäin hyvin kulutusta kestäviä. Kumiterä on äänetön, se suojaa esimerkiksi sadevesikaivojen kansia, katukivityksen reunoja ja nurmikoita", Hassinen havainnollistaa.

Teräsvyörengaspalat soveltuvat myös mainiosti betonimyllyjen sekoituslapojen suojaksi ja betonitöiden reunakaavareiksi. Moottorikelkkareittien ja muiden ulkoilureittien tasoituslaitteiden sekä latuhöylien terissä ne ovat kestäviä ja luontoystävällisiä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Hassinen Veljekset Oy kehittää omassa metallipajassa ja muovipuristusyksikössä innovatiivisia tuotteita, joita on voitu testata oman yrityksen metsäkone- ja kuljetuskaluston käytössä. Havel on johtava suoja- ja niputusspiraalien valmistaja maailmalla. Tuoteperheeseen kuuluvat myös Ranturi -venenostimet, maanmuokkain, kaivinkoneen kauhaan kiinnitettävät kantojyrsimet, sekä Klapimaster-klapikoneet. Tuotteita viedään yli 20 maahan. Yritys työllistää 10 henkilöä. Yrityksen tuotantolaitteet rakennetaan pääsääntöisesti itse.