Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Husqvarna liittyy Power for All -akkuallianssiin – yksi akku käy useiden eri valmistajien laitteisiin

Akkukäyttöisten työkalujen yleistyessä kuluttajat ovat joutuneet tuskailemaan erilaisten akkujen kanssa, jotka eivät yleensä ole yhteensopivia muiden valmistaijen laitteiden kanssa. Husqvarna liittyy maailman suurimpaan sähkötyökalujen akkujen yhtenäistämiseen pyrkivään Power for All -yhteenliittymään.
Power for All -akkuallianssiin kuuluu 10 eri valmistajaa.
Power for All -akkuallianssiin kuuluu 10 eri valmistajaa. Kuva: Risto Jussila
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Power for All -yhteenliittymään kuuluu tällä hetkellä yhdeksän johtavaa akkulaitteiden valmistajaa. Husqvarna liittyy joukkoon tavoitteenaan tuottaa älykkäitä akkuratkaisuja kotipuutarhureille. Husqvarna Groupin toinen tuotemerkki, Gardena, liittyi allianssiin kaksi vuotta sitten. Tähän mennessä maailmassa on myyty 25 miljoonaa Power for All -akkua.

“Haluamme auttaa ihmisiä hoitamaan puutarhaansa älykkäällä, mukavalla ja kestävällä tavalla. Liitymme allianssiin, koska tiedämme monien käyttäjien kaipaavan yhtä tehokasta ja luotettavaa akkua, joka sopii moniin heidän käyttämiinsä laitteisiin. Yksi yhteensopiva akku on ympäristölle parempi kuin monta erilaista ja se myös säästää käyttäjän rahaa”, sanoo Husqvarnan metsä- ja puutarhatuotteista vastaava johtaja Sofia Axelsson.

Husqvarna aikoo tänä vuonna esitellä uuden, kotipuutarhureille tarkoitetun Power for All -yhteensopivan tuotesarjan. Uusia tuotteita myydään Husqvarnan jälleenmyyjien ja verkkokaupan kautta.

“Husqvarnan myötä saamme allianssiin jälleen uuden vahvan tuotemerkin. Visiomme on tarjota käyttäjille paras ja laajin yhteensopivien 18V-akkujen järjestelmä, joka sopii sähkötyökaluihin, puutarhatyökaluihin ja muihin kodin laitteisiin. Monien erilaisten akkujen hankkiminen ja käyttäminen on pian historiaa”, sanoo Bosch Power Toolsin toimitusjohtaja Henk Becker.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Power for All -yhteenliittymän akut sopivat mm. sähkötyökaluihin, puutarhatyökaluihin, pesulaitteisiin, maalaus- ja pinnoitustyökaluihin ja retkeilyvarusteisiin. Power for All -liittymän jäseniä ovat Husqvarnan lisäksi Gardena, Bosch, Flymo, Gloria, Steinel, Rapid, Wagner, Perfect Pro ja Kûbler Workwear.