Hankookille testikeskus Lappiin

Etelä-Korealainen rengasvalmistaja Hankook haluaa vahvistaa asemaansa eurooppalaisilla rengasmarkkinoilla. Yksi tärkeä palanen kehityksessä on tuotekehitys- ja tutkimustoiminta. Tätä tukee Ivaloon avattu testikeskus.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Hankook on avannut talvirenkaiden testikeskuksen Ivaloon, joka kantaa Technotrack-nimeä. Käytännön toteuttamisesta on vastannut Test World Oy, joka sai toimeksiannon vuoden 2015 lopulla.

Rata-alue käsittää kaksi testisuoraa, joissa voidaan testata renkaiden kiihdytys- ja jarrutusominaisuuksia niin jäällä kuin lumellakin. Lisäksi siellä on kaksi käsittelyrataa.

Toimisto- ja huoltorakennuksessa on nykyaikaiset korjaamo- ja asennustilat, kokous- ja koulutustilat sekä muita työtiloja sekä varastoja.

”Eurooppa on Hankookin yksi merkittävimmistä ja suurimmista markkina-alueista. Siksi olemme panostaneet jo vuosia alueelliseen testi- ja tuotekehitystyöhön. Ivalon Technotrack on merkittävä osa tätä kokonaisuutta. Nyt pystymme entistä paremmin vastaamaan markkinoiden tarpeisiin ja kehittämään optimaalisissa, todellisissa talviolosuhteissa testattuja tuotteita. Tämä tulee osaltaan vahvistamaan asemaamme Euroopan rengasmarkkinoilla, ” Hankook Tire Europen johtaja Ho-Youl Pae kertoo.