Hitachin ZX7-mallisarja täydentyy

Hitachi täydentää tela-alustaisten kaivukoneiden ZX7-sarjaa keskikokoisilla ZX160-7 ja ZX180-7-malleilla. Uudistuksen keskiössä ovat kohentunut taloudellisuus ja kuljettajan työskentelyolosuhteiden parantuminen sekä turvallisuus.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uudet ZX7-sarjan mallit on varustettu Yanmarin nelisylinterisellä, 4.5 litraisella 100 kW tehoisella turbodieselillä, joka täyttää EU:n tason V päästömääräykset. Valmistaja lupaa polttoaineenkulutuksen laskevan jopa seitsemän prosenttia. Lasku on saatu aikaan Hitachin kehittämän HIOS IV hydraulijärjestelmän avulla sekä ajomoottorin muutoksilla.

Molempiin malleihin on saatavilla yksi- tai kaksiosainen peruspuomi. ZX180-7 on saatavilla pitkällä alavaunulla, mikä on vakio suomeen tilattavissa koneissa, tai kapealla alavaunulla (LCN). ZX180-7 mallin lyhentynyt kääntöympyrä mahdollistaa paremman työskentelyn ahtaissa tiloissa ja lisälaitteiden vaihto tapahtuu näyttöpaneelin välityksellä.

Parempi näkyväisyys, pienemmät värinät

Hitachin ZX7-sarjan täysin uudistetussa ohjaamossa on 16 prosenttia pienempi kuljettajaan kohdistuva värinä, joka edesauttaa jaksamaan pidemmänkin työpäivän. Kuljettaja voi navigoida 8” LCD-näytöllä monitoimirullan avulla. Korkearesoluutioisesta heijastamattomasta näytöstä voi seurata koneen tilaa ja näyttöpaneelin uudelleensuunniteltu näkymä tarjoaa helpomman ja selkeämmän pääsyn haluttuihin toiminnallisuuksiin – kuten ilmastointi, DAB+-radio ja Bluetooth®.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

ZX7-sarjan kaivukoneissa on aiempaa parempi näkyväisyys ympäristöön. Aerial Angle-kamerajärjestelmän ansiosta kuljettajalla on käytössään 270-asteen lintuperspektiivikuva koneesta ja sen ympäristöstä. Turvallisuutta on parannettu myös 340 mm lyhyemmän ylävaunun avulla.

Etäseurantaa ja palveluita

Hitachi-jälkipalvelutarjonta auttaa omistajia kalustonhallinnassa. Etäseurantajärjestelmä lähettää GPRS- tai sateliittijärjestelmien avulla tietoa koneen tilasta Global e-service-, Owner’s site- ja ConSite-palveluihin. Lisäksi ConSite-palvelu kerää kuukausittaiselle sähköpostiraportille koneen käyttötiedot. ConSite Pocket-mobiilisovelluksen avulla omistaja saa myös tiedon koneen mahdollisista hälytyksistä.

Uuden mallisarjan koneissa on myös moottori- ja hydrauliöljylaatua seuraavat anturit, jotka seuraavat öljynlaatua 24/7. Öljysensorit tunnistavat heikentyneen öljynlaadun ja lähettävät öljynlaatutiedon Global e-Service- palveluun. Tämän ominaisuuden ansiosta asiakkailla on suurempi mahdollisuus välttää kalliit vauriot ja koneiden korjauksesta johtuvat seisonta-ajat. Komponentteja on uudistettu laajalti, tavoitteena entistä luotettavammat koneet. Myös helppoon huollettavuuteen ja puhdistettavuuteen on kiinnitetty huomioita.