Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Logset-hybridiharvesteri valittiin Vuoden Metsäkoneeksi

Logsetin keväällä lanseeraama keskikokoinen hybridiharvesteri, Logset 8H GTE Hybrid, sai ansaitsemansa tunnustuksen Ranskan ja Belgian rajalla pidetyillä Libramontin messuilla heinäkuussa 2019.  Metsäalan johtava ranskankielinen lehti Bois International ja laaja valintakomitea valitsivat Logsetin hybridiharvesterin Vuoden Metsäkoneeksi.
Kuva: Valmistaja

Valinnan perusteena mainittiin innovatiivisuus ja ympäristöystävällisyys erityisesti hiilidioksidipäästöjen ja energiatehokkuuden osalta. Palkinnon ottivat Logsetin puolesta vastaan Area Sales Manager Marc Mimeau ja yhtiön hallituksen puheenjohtaja Tapio Nikkanen.  

"Logsetin strategian kulmakiveksi valittiin muutama vuosi sitten olla metsäkonealan ykkönen ympäristöystävällisyydessä ja energiatehokkuudessa. Olemme määrätietoisesti kehittäneet uusia ratkaisuja tuomalla markkinoille nyt jo toisen hybridimallin.  Vuoden Metsäkone -palkinto on yhtiöllemme hieno kiitos ja kannustaa meitä jatkossakin kehittämään strategiamme mukaisia uusia tuotteita", sanoi Nikkanen kiitospuheessaan: