BT Agro aloittaa System Cameleonin jälleenmyynnin Suomessa – menetelmä yhdistää muokkauksen, kylvön, lannoituksen ja harauksen

Lyckegårdin tytäryhtiö BT Agro Oy AB aloittaa System Cameleonin jälleenmyynnin ja jälkimarkkinoinnin Suomessa huhtikuun alusta. Laitteen entinen jälleenmyyjä Pargas Gårdin maatalousyrittäjä Mathias Weckström tulee samalla viljelijäasiantuntijaksi BT Agron riveihin.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Weckström kiinnostui System Cameleonista vuosia sitten ja osti koneen. "Nyt laitteita on Suomessa seitsemän", kertoo BT-Agrolta Tom Hellström. Cameleonin edustus siirtyi BT-Agrolle luonnollisena jatkumona liittyen yritysjärjestelyyn, Hellström jatkaa.

Hellströmin mukaan System Cameleon on moduulijärjestelmään perustuva kylvökone, mikä suorittamaan myös äestyksen, lannoitteen multauksen ja riviväliharauksen kameraohjauksella. Hellström jatkaa, että kuorettuman rikkominen ja rikkaäestys kuuluvat myös mahdollisiin työsuorituksiin. "Kameraohjaus parantaa harauksen tarkkuutta", Hellström toteaa.

Hellström analysoi, että töiden yhdistelmiä voidaan tehdä myös samanaikaisesti, kuten kerääjäkasvien kylvöä ja rivivälien harausta. Kone sopii hänen mukaansa hyvin uudistuvaan viljelymenetelmään ja taipuu myös täydennyslannoituksiin kasvukauden aikana.

Koneviesti on tutustunut koneen toimintaa vuosia sitten Mathias Weckstömin maatilalla Tammisaaressa. Lue juttu System Cameleon -teknologia tarjoaa monta tekniikkaa yhdessä KV 07/2015!