Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Metsäalan ideat teoiksi

Koneyrittäjien liiton ja Metsäalan Kuljetusyrittäjien järjestämän ideankilpailun tarkoituksena on löytää keinoja metsänhoidossa, puunkorjuussa ja puunkuljetuksessa toimivien yritysten kannattavuuden, tuottavuuden ja kilpailukyvyn parantamiseen.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ideakilpailussa etsitään uusia ideoita ja innovaatioita, jotka voivat olla esimerkiksi teknisiä ratkaisuja, toimintamalleja tai palveluideoita. Kilpailuun voi osallistua myös jo pilotoidulla, mutta ei vielä kaupallisessa käytössä olevalla idealla. Kaikille avoimen kilpailun idea voi liittyä esimerkiksi tuotantoprosessiin, teknisiin ratkaisuihin tai osaamiseen. Idean esittäjän on arvioitava sen vaikutus metsätalouden kannattavuuteen, tuottavuuteen ja kilpailukykyyn.

Kilpailu alkaa 1.6. ja päättyy 30.9. Kirjalliset ideat lähetetään Koneyrittäjien liittoon. Kilpailun palkintosumma on yhteensä 10 000 euroa. Palkintojen jakamisesta päättää tuomaristo. Palkinnot jaetaan 11.11.2016 Koneyrittäjien ja metsäalan kuljetusyrittäjien seminaarissa Suomen metsäyhdistyksen metsäpäivillä Messukeskuksessa Helsingissä.

Kilpailun säännöt ja lisätiedot löytyvät osoitteesta: www.koneyrittajat.fi/ideakilpailu