Wihuri Oy Tekninen Kauppa aloittaa Bobcatin uutena maahantuojana

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on aloittanut kumppanuuden Doosan Bobcat EMEA:n kanssa yksinoikeudella Bobcat-tuotteiden Suomen tuontia, myyntiä ja huoltoa varten.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Wihuri Oy Tekninen Kauppaa aloittaa Suomen Bobcatin maahantuojana. Sopimus astuu voimaan 5.1.2021

”Kumppanuus Wihurin kanssa tarjoaa Bobcatille tilaisuuden kumppaniin, jolla on vahvat kasvutavoitteet ja vankka perusta huippuluokan asiakaspalvelun tarjoamiseen Suomen rakennusalalla ja maataloudessa. Next is Now -filosofiamme innoittamina teemme parhaillaan suurinta uusien tuotteiden ja mallien julkistamista Bobcatin lähimenneisyydessä. Luotamme vahvasti siihen, että Wihuri täyttää kumppanina asiakkaamme suuret odotukset tuotteiden ja palvelun osalta”, kertoo Bobcatin alueellinen myyntijohtaja Johan Bursell.

”Lisäksi Wihuri tarjoaa laajan markkinaosaamisen tämän tueksi ja liiketoiminnan laajentamiseen uudelle tasolle. Näemme tulevan kehityksen suotuisana ja meitä innostaa nähdä, mitä uusia innovaatioita Bobcat ja Wihuri tuovat Suomen markkinoille tulevina kuukausina”, Bursell jatkaa.

Bobcati on viime aikoina Next is Now-periaatteen mukaisesti tuonut markkinoille runsaasti uusia tuotteita, kuten omavalmisteiset pienkuormaimet. Ensi vaiheessa Bobcat lanseerasi uusia tuotteita 13 eri kategoriassa, yhteensä yli 60 tuotetta Hiljattain julkaistiin myös yhteistyösopimus Magnin kanssa ympäripyörivien kurottajien valmistamisesta.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Wihuri Teknisellä Kaupalla on pitkät perinteet rakennuskoneiden alalla. Rakennamme Bobcatille oman myyntiorganisaation, jotta voimme varmistaa asiakkaillemme ensiluokkaisen palvelun. Huollon puolella tarjoamme koko maan kattavan jälkimarkkinaverkoston. Rakennamme kattavan valikoiman Bobcat varaosille Vantaan keskusvarastoomme, millä varmistamme varaosien erinomaisen saatavuuden ja nopeat toimitukset asiakkaille kaikkialla Suomessa. kertoo Wihuri Oy Teknisen Kaupan Vice President & General Manager Jonne Honkanen.

Wihuri Oy Tekninen Kauppa edustuksiin Suomessa kuuluu muun muassa brändit Wille, John Deere, Bobcat, Linde, Mazak, Eberspächer ja Metabo. Tekninen kauppa -toimialalla on oma maanlaajuinen huoltoverkosto tuotteiden tukena.

Tekninen Kauppa on osa kansainvälistä monialakonsernia Wihuria, jolla on vahvat suomalaisjuuret. Wihuri toimii neljällä toimialalla, joita ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaroiden tukkumyynti, tekninen tukkumyynti sekä lentotoiminta. Wihuri-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 2 miljardia euroa, ja se työllistää noin 5400 oman alansa ammattilaista 30 maassa.