Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Jorma Lähetkangas Tume-Agrin toimitusjohtajaksi

Agrologi AMK Jorma Lähetkangas on valittu Tume-Agri Oy:n toimitusjohtajaksi 4.1.2021 alkaen. Lähetkangas on aiemmin toiminut Nortech Metal Oy:n toimitusjohtajana.
Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tumen tiedotteessa Tume-Agri Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Sola kommentoi uuden toimitusjohtajan valintaa seuraavasti:

”Uuden toimitusjohtajan myötä haluamme lähteä kehittämään Tumea aktiivisemmin kohti tulevaisuutta mm. myyntiä kehittäen ja henkilöstön hyvinvointia parantaen. Tarkoituksena on myös lisätä konkreettisesti yhteistyötä Pel-Tuote Oy:n kanssa, joka tulevaisuudessa tulee siirtymään Tume-Agri Oy:n pääomistajaksi siten, että valmistus säilyy kuitenkin Turengissa".

"Suomalaisten työpaikkojen luominen ja suomalaisten koneiden markkinaosuuksien kasvattaminen on tänä päivänä meidän kaikkien suomalaisten etu. On ilo ja kunnia päästä kehittämään aidosti suomalaista maatalouskonevalmistusta kohti tulevaisuuden haasteita yhdessä motivoituneen henkilöstön ja maanläheisten omistajien kanssa”, toteaa puolestaan Lähetkangas.