Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Viestilehdet Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi valittiin Anu Nissinen

Suomen johtava maaseutuun liittyvien sisältöjen tuottajan Viestilehdet Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteenmaisteri Anu Nissisen. Myös yhtiön hallituksessa toiminut Nissinen aloittaa työt toimitusjohtajana 1.2.2020.
Kuva: Jarkko Sirkiä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Anu Nissinen on erinomainen valinta Viestilehtien uudeksi toimitusjohtajaksi, sillä hänellä on vahvat näytöt media-alalta sekä kokemusta useilta eri toimialoilta. Lisäksi hän on toiminut neljä vuotta yhtiömme hallituksen jäsenenä, ja hän tuntee tilanteemme hyvin. Viestilehdet on viime vuosina panostanut eri medioidensa kehittämiseen ja liiketoimintansa digitalisoimiseen. Tarvitsemme uusia näkökulmia toteuttamaan strategiaamme ja jatkamaan kehitystyötä pärjätäksemme hyvin myös tulevaisuudessa. Anun valinta toimitusjohtajaksi on vahva viesti siitä, että hallitus haluaa tehostaa toimenpiteitä strategiamme toteuttamiseksi”, sanoo Viestilehdet Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Marttila.

”Olen innostunut tästä tehtävästä, sillä näen Viestilehtien medioilla olevan merkittävä rooli keskusteluissa Suomen maaseudun ja biotalouden tulevaisuudesta. Monimuotoinen hyvän ja puhtaan ruuan tuotanto, koko Suomen taloudellinen hyvinvointi ja kehittyvä ympäristönsuojelu ovat suuria teemoja, joita haluamme edistää. Viestilehdillä on paljon osaamista ja erinomaiset mahdollisuudet kehittää medioitaan ja palveluitaan myös tulevaisuuden tarpeisiin”, toteaa Anu Nissinen.

Viestilehdet Oy:n päätuotteita ovat Maaseudun Tulevaisuus, Koneviesti ja Aarre. Noin sata viestintäalan ammattilaista työllistävän, vakaavaraisen yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 29 miljoonaa euroa.