Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Renkaiden hinnat nousevat – syynä raaka-aineiden ja rahtien kallistuminen

Yokohama Off-Highway Tires on ilmoittanut nostavansa Alliance- ja Galaxy-tuotemerkkien hintoja noin 4,5 prosenttia. Syynä tähän ovat nopeasti nousseet raaka-aineiden sekä rahtien hinnat.
Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) on erikoistunut maatalouden, metsätalouden, rakentamisen, teollisuuden, maansiirto-, kaivos- ja satama- ja muiden renkaiden suunnitteluun, kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin. YOHTn omistamia tuotemerkkejä ovat Alliance, Galaxy ja Primex.
Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) on erikoistunut maatalouden, metsätalouden, rakentamisen, teollisuuden, maansiirto-, kaivos- ja satama- ja muiden renkaiden suunnitteluun, kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin. YOHTn omistamia tuotemerkkejä ovat Alliance, Galaxy ja Primex. Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Yokohama Off-Highway Tires Euroopan talouspäällikkö Koen van Gemert kertoo, että todellinen kustannusnousu on ilmoitettua 4,5 prosenttia suurempi, mutta kaikkea ei siirretä loppuhintoihin, vaan Yokohama ottaa osan omille harteilleen pitäen korotukset keskiarvoa matalampina.

Yokohama Off-Highway Tires on vahvistanut, että uusia hintoja sovelletaan 1. joulukuuta 2021 alkaen ja niitä sovelletaan kaikkien YOHT -tehtaiden tuotteisiin.