Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Destia hakee kesätyöntekijöitä

Haku Destian kesätyöpaikkoihin on käynnistynyt. Paikkoja on tarjolla koko Suomen alueella. Destia on yksi Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjan pääkumppaneista.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Destia hakee ensi kesäksi erityisesti rakennusmestari-, insinööri- ja diplomi-insinööriopiskelijoita haalari- ja työnjohtoharjoitteluun erilaisille infrahankkeille. Avoimia tehtäviä on myös esimerkiksi suunnittelun puolella sekä radan kunnossapidossa ja rakentamisessa. Kesätyöntekijöitä haetaan koko Suomen alueella.

"Arvostamme työntekijöitä, jotka haluavat oppia uutta ja jotka tekevät töitä hyvällä asenteella. Meillä pääsee todella luomaan toimivampaa maailmaa", kertoo rekrytoinneista vastaava johtaja Maija Kuurne.

"Haluamme tarjota nuorille laadukkaita kesätyöpaikkoja ja olemme sitoutuneet vastuullisen kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus."

Hakuaika kesätyöpaikkoihin on voimassa 31.1.2018 asti

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

"Mitä pikemmin hakemuksen lähettää, sen parempi. Haastattelemme ja palkkaamme kesätyöntekijöitä sitä mukaa, kun hakemuksia saapuu", Kuurne sanoo.

Lisätietoa: HRD Manager Maija Kuurne, maija.kuurne@destia.fi, puh. 050 524 8680. Avoimiin kesätyöpaikkoihin voi tutustua osoitteessa www.destia.fi/rekry