Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Engcon yhdistää rototilttien ohjausjärjestelmät

Engcon Positioning System (ePS) on nyt yhteensopiva Leican, Trimblen, Topconin ja Novatronin 3D-koneohjausjärjestelmien kanssa ja näyttää kauhan pyöritysasennon tarkasti.
(Kuva: Sten Stomgren)
(Kuva: Sten Stomgren) 
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ruotsalainen rototilt-valmistaja Engcon on julkaissut järjestelmän, jonka avulla Leican, Trimblen, Topconin ja Novatronin koneohjausjärjestelmät ovat yhteensopivia yrityksen ePS, eli Engcon Position Systemin kanssa. Lopputuloksen kaivuohjausjärjestelmä näyttää tarkasti kauhan kallistus- ja pyöritysasennon.

Valmistajan mukaan koneohjausjärjestelmä yhdistettynä Engcon Positioning System antaa tarkan kokonaiskuvan kaivutilanteesta. Kuljettaja hallitsee kauhan asentoa tarkasti, mikä parantaa työskentelyn tehokkuutta. Järjestelmä koostuu Engconin rototiltistä, ePS-pyörintäanturista ja yhteensopivasta koneohjausjärjestelmästä.

”ePS on älykäs investointi, joka maksaa itsensä helposti takaisin. Järjestelmä vähentää manuaalisen työn, kuten maastoonmerkinnän ja asetusten tarvetta, eikä kuljettajan tarvitse poistua ohjaamosta. Tämä lisää tehokkuutta, turvallisuutta ja kannattavuutta myös pienemmissä yrityksissä”, Engconin Sten Strömgren sanoo.

Engcon Positioning Systemin eduiksi mainitaan tarkkuuden lisäksi mm. maastomerkintöjen vähäisempi tarve, pienempi materiaalihukka, vähempi koneen liikuttelun tarve ja vähäisempi massojen kaivutarve, sillä maata voidaan kaivaa juuri oikea määrä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Engcon Positioning System voidaan tilata tehdasasennuksena tai jälkiasennuksena Engconin Generation II -malleihin EC209-mallista ylöspäin sekä EC30-malliin rototiltin ohjausjärjestelmästä riippumatta.