Koneosapalvelu tarjoaa metsäkoneiden vaihto-osia nyt netissä

Koneosapalvelu (Kopa) on metsäkonealan käytettyjen osien kunnostaja ja myyjä, joka on luonut tehokkaan hydrauliikkakomponenttien, voimansiirron ja puutavaranostureiden vaihto-osakonseptin. Yrityksen uusi vaihto-osien nettikuvasto tekee varastovalikoiman selailun helpoksi asiakkaille.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Koneosapalvelu on julkaissut joulukuussa 2019 uuden netissä selailtavan tuotekuvaston vaihto-osista. Kuvaston tuotetiedot päivittyvät kerran vuorokaudessa, joten verkossa voi selailla vaihto-osien varastovalikoimaa lähes reaaliajassa. Kuvastosta löytyy valmiiksi varastoon kunnostetut metsäkoneiden vaihto-osat: hydraulipumput ja -moottorit, venttiilit, jakolaatikot, perät, pylväät ja kääntölaitteet. Tuotteita voi hakea kätevästi peruskonemerkin tai vaikka yksittäisen tuotekoodin avulla.

Yrityksen tarjoamat vaihto-osat tarkoittavat käytettyjä ja kunnostettuja komponentteja. Vaihto-osa on uutta komponenttia edullisempi ja myös ympäristön kannalta järkevä tapa toimia, koska rikkoutunut osa korjataan uudelleen käytettäväksi. Valmiiksi kunnostettuja vaihto-osia löytyy suoraan Kopan varastosta.

Koneosapalvelun vaihto-osakunnostuksessa käytetään alkuperäisiä valmistajan varaosia, sekä voimansiirron ja nostureiden komponenteissa tarvittaessa omavalmisteosia ja kunnostettuja osia. Tarvittavat koneistukset ja hitsaukset tehdään joustavasti omassa konepajassa ja koeajot omissa koeajopenkeissä. Kunnostusprosessissa dokumentoidaan tehdyt työt, vaihdetut osat ja koeajon tulokset. Vaihtokomponenteille myönnetään takuu.

Koneosapalvelun uuteen kuvastoon pääsee kotisivun www.koneosapalvelu.fi kautta klikkaamalla oranssia "Tuotekuvasto" nappia tai suoraan osoitteesta https://konetarvikkeet.fi/