Renault Trucksilta 20 sähkökuorma-autoa Carlsberg -konsernille

Renault Trucks toimittaa 20 uutta D Wide ZE -kuorma-autoa Carlsberg-konsernille. Täysin sähköllä kulkevat kuorma-autot siirtyvät Carlsbergin sveitsiläisen tytäryhtiön Feldschlösschen-panimon ajoon tämän vuoden aikana.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kaupunkiajossa sähkökäyttöisillä kuorma-autoilla CO2-päästöjä voidaan vähentää merkittävästi ja samalla minimoida kuljetuksista aiheutuvat meluhaitat.

”Kyse on tämän kokoluokan ensimmäisestä tilauksesta Euroopassa. Kuljetussektori on muuttumassa merkittävästi, mikä heijastelee teollisuudessa ja kaupan alalla tapahtuvia muutoksia. Carlsberg-tilauksen ensimmäiset Renault Trucks -sähkökuorma-autot toimitetaan ajoon muutaman viikon kuluttua, ja loput vuoden 2020 aikana”, sanoo Renault Trucksin pääjohtaja Bruno Blin

Uusien Renault Trucks D Wide ZE -kuorma-autojen päivittäinen kuljetusmatka on 100–200 kilometriä. Autoilla toimitetaan Feldschlösschenin sveitsiläisille asiakkaille panimon tuotteita 15 logistiikkakeskuksesta Sveitsissä. Feldschlösschen on sitoutunut päästöttömään logistiikkaan, mikä on mahdollista osittain siksi, että tuotantolaitokset hyödyntävät rautatiekuljetuksia.

Renault Trucksin D- ja D Wide Z.E -kuorma-autot valmistetaan Blainville-sur-Ornen tehtaalla Ranskan Calvadosissa.