Markkinoiden tehokkain akkuketjusaha Stihliltä, peräti 3,0 kW tehoisena

STIHL tuo markkinoille MSA 300 C-O -moottorisahan, joka on markkinoiden tehokkain ja suunnattu ammattilaiskäyttöön. Samalla on esitelty uusi AP 500 S -akku, joka on AP-järjestelmän tehokkain.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

STIHL MSA 300 C-O on nyt markkinoiden tehokkain akkukäyttöinen moottorisaha, tarjoten peräti 30 m/s enimmäisketjunopeuden. Kolmen tehotilan ansiosta moottorisaha tarjoaa laajan käyttöalueen. Se sopii optimaalisesti monenlaisiin tehtäviin aina keskikokoisten puiden kaatamisesta karsimiseen ja puurakentamiseen. MSA 300 -moottorisahassa on vakiovarusteena STIHL Light 04 -terälevy ja STIHL 0.325" RS PRO -teräketju parhaan leikkuutehon varmistamiseksi. Säädettävä öljypumppu mahdollistaa tarkan öljymäärän annostuksen. LED-näyttö ilmaisee, kun öljytaso on alhainen, se kertoo myös akun varaustilan ja käytössä olevan tehoalueen (3 kpl). MSA 300 C-O -moottorisahassa on myös integroitu jäähdytysilman suodatin, joka suojaa moottoria ja elektroniikkaa hienojakoiselta sahanpölyltä.

STIHL on kehittänyt erityisesti MSA 300 C-O -moottorisahaa varten uuden AP 500 S -akun, jonka energiasisältö on 337 Wh ja paino vain 2 kg. Lisäksi akku mahdollistaa kaksi kertaa enemmän latauskertoja, mikä mahdollistaa pidemmän käyttöiän verrattuna perinteisiin litiumioniakkuihin. MSA 300 C-O ja AP 500 S ovat saatavana pohjoismaisilta STIHL jälleenmyyjiltä keväällä 2022.