Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

John Deere ja Kramer hakevat kumppanuudesta kasvua

Wacker Neuson Group ja John Deere ovat sopineet strategisesta kumppanuudesta. Jatkossa John Deere tarjoaa jälleenmyyjäverkostolleen Kramer-merkkisiä, kurottajatyyppisiä maatalouden apukoneita, joita sillä ei omassa tuotevalikoimassaan ole.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

John Deere vauhdittaa Kramer-merkkisten, maatalouteen soveltuvien kurottajien ja pyöräkuormainten myyntiä, samalla kun se hakee monipuolisuutta omalle tarjonnalleen. Koska Johh Deere ei valmista kurottajien ja pyöräkuormaajine kaltaisia maatalouden aputyökoneita, se tarjoaa jälleenmyyntiverkostolleen Kramer-brändin tuotteita. Yhteistyö keskittyy ensisijaisesti Eurooppaan ja sen on tarkoitus laajentua myöhemmin IVY-maihin, Pohjois-Afrikkaan ja Lähi-Itään. Molemmat osapuolet odottavat saavansa yhteistyöstä merkittäviä synergiaetuja.

"Yhteistyö auttaa meitä laajentamaan asemaamme maataloussegmentissä. John Deerellä on maataloudessa vahva markkina-asema ja meillä taas kalustoa, joka täydentää mukavasti heidän valikoimaansa", toteaa Krameria edustavan Wacker Neuson Groupin toimitusjohtaja Cem Peksaglam.

Kramerin pyöräkuormaajilla ja kurottajilla on Euroopan markkinoilla vahva asema. Tämä yhteistyö on meille erittäin tärkeä strateginen askel entistä monipuolisemman maatalouskaluston tarjonnassa", sanoo John Deeren Euroopan alueen johtaja Markwart von Pentz.