Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Kubotan 7001-sarja markkinoilla

Kubotan Euroopan tehdas Pohjois-Ranskassa on aloittanut 7001-sarjan valmistuksen, joka koostuu 4-sylinterisistä 7131 (130 hv), 7151 (150 hv) ja 7171 (170 hv) malleista. Uutuudet esiteltiin jo Agritechnicassa 2015 ja nyt Iso-Britannian Lamma-näyttelyssä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tier 4 -päästöluokan täyttävissä moottoreissa on DPF (partikkelisuodatin), pakokaasujen takaisinkierrätys (EGR) sekä SCR-ADblue. Valmistaja Kubota väittää moottorien täyttävän reiluilla marginaalilla Tier 4 -päästövaatimukset. Moottoreissa on lisäteho-ominaisuus. Suljettu (120 l/min) työhydrauliikka, ISOBUS-standardin mukainen työkonekoneohjaus, päisteautomatiikka, valinnaisena toimitettava K-TV (Kubota variable transmission/ZF) portaaton voimansiirto, valinnainen 50 km/h nopeus ja kategoria 3:n mukainen max. 9 000 kg:n nostolaite tekevät Kubotasta varteenotettavan kisaajan. Etujousitus voidaan säätää kolmeen eri jäykkyyteen. Myös hytin jousituksessa löytyy erilaisia vaihtoehtoja.

Traktorimonitori on myös ISOBUS-yhteensopiva, ja siitä voidaan säätää mm työhydrauliikan virtaukset. Kaikki konsernin (Kubota omistaa Kvernelandin) työkoneet toimivat suoraan traktorin monitorin kautta. Hytin suunnittelu ja ergonomia ovat ajanmukaisella tasolla. Ilmajousitetun istuimen kädensijassa ja sivupaneelissa ovat kaikki tarpeelliset hallintavivut. Traktoreiden varustetasot räätälöidään kolmeen kategoriaan – standerdi, premium ja premiun K-VT.

Vakiona saa Kubotan 2 vuoden takuun. Optiona takuu kattaa jopa 5 vuotta tuntimäärään suhteutettuna. Maksimissaan 5 vuoden takuu sallii 5 000 tunnin ajomäärän.

”Usein asiakkaat ottavatkin 5-5-5-paketin, eli leasing, huoltosopimus ja takuu on synkronoitu saman pituisiksi,” kertoi myyntipäällikkö Phill Brooks. Jos traktori vaihtaa omistajaa, siirtyy jäljellä oleva takuu uudelle haltijalle.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Myynnin aloittamista Suomeen harkitaan edelleen, kertoi Baltian ja Pohjoismaiden myyntipäällikkö Thony Sundberg Kubota UK:sta.