Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Nokian Renkailta uusi maastorengas – Outpost AT soveltuu sekä tie- että maastoajoon

Nokian Renkaat esittelee uuden katumaastureihin, crossovereihin ja kevytkuorma-autoihin tarkoitetun Outpost AT -maastorenkaan.
Outpost AT on seuraaja Rotiiva AT -maastorenkaalle ja on tarkoitettu sekä katumaastureille että avolavoille niin maastoon kuin maanteille.
Outpost AT on seuraaja Rotiiva AT -maastorenkaalle ja on tarkoitettu sekä katumaastureille että avolavoille niin maastoon kuin maanteille. Kuva: Valmistaja
Outpost AT -renkaan keskeisimpiä ominaisuuksia ovat Aramid Shields -tekniikka ja Gravel Guards kulutuspinnan vahvistettu vyörakenne. Summit Sidewalls -sivupinnat ja olkapään lovet antavat lisäpitoa pehmeillä alustoilla
Outpost AT -renkaan keskeisimpiä ominaisuuksia ovat Aramid Shields -tekniikka ja Gravel Guards kulutuspinnan vahvistettu vyörakenne. Summit Sidewalls -sivupinnat ja olkapään lovet antavat lisäpitoa pehmeillä alustoilla Kuva: Valmistaja

Uusi Outpost AT on sekä tie- että maastoajoon tarkoitettu kaikkien olosuhteiden rengas. Voimakas pintakuvio on suunniteltu katumaasturien, crossoverien ja lava-autojen maastokelpoisuutta silmällä pitäen. Aramid Shield™ -teknologia parantaa pistonkestävyyttä ja tekee kulutuspinnan alla olevan aramidikuidun ansiosta renkaasta äärimmäistä kulutusta kestävän ajettaessa huonokuntoisilla teillä ja haastavassa maastossa.

Nokian Tyres Outpost AT -renkaan erityinen 3D-pintakuvio parantaa ajettavuutta haastavissa olosuhteissa. Renkaan uudenlainen pintakuvio vastaa monipuolisen maastokäytön haasteisiin, sillä se parantaa pitoa ja käsiteltävyyttä kaikilla pinnoilla: rengas toimii yhtä hyvin niin pehmeässä mudassa, soratiellä kuin kuumalla asfaltillakin.

Summit Sidewalls – sivupinnan yläosan ulokkeet tarjoavat lisäpitoa renkaan upotessa pehmeään alustaan. Olkapään lovet sivupinnan ja pintakuvion yhtymäkohdassa varmistavat renkaan vakaan pidon. Canyon Cuts -urat 3D-pintakuvion ja olkapääalueen yhtymäkohdassa parantavat renkaan pitoa haastavilla tienpinnoilla.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

"Suunnittelimme Outpost AT-renkaan siten, että se etenee tehokkaasti niin mudassa, soralla kuin asfaltillakin. Hyvä vetoteho ja pito poistavat ajamisen rajoituksia ja lisäävät ajonautintoa,” Nokian Renkaiden tuotekehitysjohtaja Olli Seppälä toteaa.

Panostettu lujuuteen

Renkaan pintakuvion kiviltä suojaava Gravel Guard -rakenne parantaa Outpost AT -renkaan pistonkestävyyttä. Se vahvistaa renkaan syvien urien pohjaa, suojaa kivikkoiselta maastolta ja mahdollistaa etenemisen vaikeakulkuisessa maastossa.

Aramid Shield™ -teknologia takaa renkaan kestävyyden ja pistonkeston. Luotiliiveissä ja avaruusteollisuudessa käytettävä aramid-kuitu suojaa renkaan kulutuspintaa ja sivupintoja. Kulutuspinnan alle upotettu aramid-kuitu parantaa renkaan pistonkestävyyttä ja suojaavat renkaita haastavassa maastossa ja huonokuntoisilla teillä. Se suojaa myös sivupintoja kuoppien ja maastoesteiden aiheuttamilta rengasrikoilta.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Outpost AT -renkaan jämäkkä rakenne mahdollistaa suuren kantavuuden ja tekee siitä raskaaseen työhön tai vapaa-ajan käyttöön hienosti sopivan renkaan, joka toimii niin tiellä kuin maastokäytössäkin.

Kulutuspintakuvion syvät Canyon Cuts -urat ovat 1,5 mm syvemmät kuin edeltävässä Rotiiva AT -maastorenkaassa ja 2,5 mm syvemmät kuin LT-versiossa. Pintakuvion entistä suurempi 11,5 mm:n urasyvyys (LT-versioissa 15 mm) pidentää Outpost AT:n käyttöikää ja parantaa sen maasto-ominaisuuksia. Luja ja ekologisesti kestävä kumisekoitus parantaa ajoneuvon polttoainetaloutta pienemmän vierintävastuksen ansiosta ja vähentää samalla pakokaasupäästöjä.

Nokian Renkaat haluaa olla globaali vastuullisen liiketoiminnan edelläkävijä, jonka valmistamista renkaista yli 90 prosenttia kuuluu alhaisimpiin vierintävastusluokkiin. 3D-lamelloinnin ansiosta Outpost AT toimii tehokkaasti myös seisovassa vedessä. Vakauttavan tuennan ja uranpohjanostojen ansiosta tukeva rengasrakenne lisää mielenrauhaa pitkillä matkoilla ja haastavilla alustoilla.

Patentoitu DSI-kulumisvaroitin (Driving Safety Indicator), joka on varusteena kaikissa Nokian Renkaiden uusimman sukupolven tuotteissa, näyttää selvästi jäljellä olevan kulutuspinnan prosentteina, jotta kuljettaja tietää, milloin on aika hankkia uusi rengassarja.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Renkaasta on saatavana kaikkiaan 45 tuotetta 15–22 tuuman koissa sekä LT- ja SUV-versiot.