Hansa-Machines laajentaa tuotevalikoimaansa

Porilaisen Hansa-Machinesin kattava työkonevalikoima laajentuu uusilla edustuksilla. Jatkossa tarjolla on myös sähkökäyttöinen mini-dumpperi sekä täryseula.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Italialaisen Alitrakin valmistama JM-700 on sähkökäyttöinen minidumpperi, jossa on tanko-ohjaus, neljä rengasta sekä jykevä teräsrakenne. Kompaktin koon vuoksi se soveltuu käytettäväksi ahtaissakin tiloissa ja mahtuu kulkemaan jopa 80 cm oviaukosta. Keveyden vuoksi sitä on mahdollista käyttää kerroksissa.

Dumpperi soveltuu mm. rakennus- ja purkutyömailla työskentelyyn sekä teollisuuden tarpeisiin. JM-700 on käytännöllinen myös maatalous-, puutarha- ja maisemointitöissä.

JM-700 -minidumpperin kuormalavassa on patentoituna kippausvipu, jolla kuorman tyhjennys onnistuu vaivattomasti. Dumpperissa on myös kiinnityspisteet nostamista varten, vahvistettu kädensija sekä tuntimittari.

Seulastot valikoimaan

Toinen uutuustuote on itävaltalaisen Xava Recyclingin valmistamat täryseulastot. Seulastot soveltuvat monenlaisten materiaalien käsittelyyn ja soveltuvat mm. rakennus-, purku- ja kierrätysalan yrityksille, kompostoijille, kunnille tai jopa yksityisille kodinrakentajille.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Maahantuojan mukaan kompaktit ja helposti siirreltävät on suunniteltu tehokasta, ympäristöystävällistä ja edullista materiaalin kierrätystä ajatellen. Niiden hankinta- ja käyttökustannukset ovat matalat, huoltotarve vähäinen, käsittely helppoa ja ympäristövaikutus pieni. Seuloja löytyy monessa eri koossa 1- tai 2-tasoisena jaotellen materiaalin 2-3 eri jakeeseen.

Molemmat uutuudet saavat ensiesittelynsä Maxpo-näyttelyssä, joka järjestetään Hyvinkään lentokentällä 5–7–5. 2022.