Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Pirelli avasi keskusvaraston Helsinkiin

Rengasvalmistaja Pirelli panostaa palveluun Suomessa. Yhtiö on avannut Helsingin Oulunkylään Suomen markkinoita palvelevan keskusvaraston, joka parantaa saatavuutta ja nopeuttaa toimituksia.
(Kuva: Pirellin kuva-arkisto)
(Kuva: Pirellin kuva-arkisto) 
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Pirelli haluaa haastaa Suomen nykyiset markkinajohtajat erityisesti talvirengaspuolella.

“Olemme panostaneet talvirenkaisiin huomattavasti ja tuotteemme ovat saavuttaneet erinomaisia testituloksia. Pirellillä on Venäjällä kaksi tehdasta, jotka valmistavat talvirenkaita ympäri vuoden. Uskomme, että Suomen palveluketjua parantamalla pystymme jatkossa vahvistamaan profiiliamme laatutietoisille suomalaiskuljettajille myös talvirengasvalmistajana,” sanoo Pirellin Suomen ja Tanskan myyntijohtaja Nicoló Pirelli.

Pirellin henkilöauto-renkaiden myynnistä Suomessa vastaava Kaj Hirvaskari kertoo, että nyt avattu varasto parantaa tuotteiden saatavuutta ja nopeuttaa palvelua. Uuden varaston myötä renkaiden jälleenmyyjät pystyvät toimittamaan Pirellin useimmat tuotteet jo seuraavaksi päiväksi. Pirellin oman rengasliikekonsepti Driver Centerin kasvattamisen lisäksi kasvua haetaan myös muissa rengasliikkeissä ja jälleenmyyntikanavissa.