Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Pöttingeriltä uusia Torro-noukinvaunumalleja

Itävaltalainen maatalouskonevalmistaja Pöttinger lanseeraa uusia noukinvaunumalleja. Torro Combiline-sarjaan tulee kaksi uutta mallia, 7010 ja 8010, joista molemmista kaksi eri kokoa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Pöttingerin Torro Combiline -noukinvaunusarja täydentyy kahdella suuremmalla mallilla. Torro 7010:n DIN-kuormatilavuudet ovat 40 m³ (L) ja 38,5 m³ (D) sekä Torro 8010 DIN-kuormatilavuudet 43 m³ (L) ja 42 m³ (D).

Uusissa Torro Combiline-vaunuissa purkuaikaa on saatu lyhennettyä uuden järeämmän voimansiirtolinjan avulla. Sama voimansiirtolinja tulee myös Jumbo Combiline-malleihin. Vetoaisaksi voi valita 4 tonnin mallin, jonka avulla painoa siirtyy vetotraktorille enemmän, mikä valmistajan mukaan parantaa vetokykyä pellolla. Noukinvaunujen hallintayksikkö on myös uudistettu.

Isojen vaunujen ohjattavuutta ja ohjautumista on parannettu sillä, että vaunun akselistoon saatavana lisävarusteena nopeus- ja ajosuunta-antureiden lisäksi ohjauskulman anturit. Antureita voi käyttää yhdessä uuden Power Control-ohjaimen kanssa.

Torro Combiline-vaunuissa on myös uusi vaakajärjestelmä sekä uudet Durastar-veitset.