Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Hiabilta uusi kuormanosturisarja uudella ohjausjärjestelmällä

Hiab on tuonut markkinoille 110 tonnimetrin (tm) super-raskaan kuormausnosturin HIAB iQ.1188 HiPron, jossa on yhtiön uusi ohjausjärjestelmä.
Nosturissa on myös DLC-S-vakautusohjelma. Kauko-ohjauksella käyttäjät voivat simuloida nosturin tasauskapasiteettia tietyssä asennossa ja tukijalkojen ollessa auki. Tämä on loistava ominaisuus aikataulun mukaisten nostojen suunnittelussa.
Nosturissa on myös DLC-S-vakautusohjelma. Kauko-ohjauksella käyttäjät voivat simuloida nosturin tasauskapasiteettia tietyssä asennossa ja tukijalkojen ollessa auki. Tämä on loistava ominaisuus aikataulun mukaisten nostojen suunnittelussa. Kuva: Valmistaja
HIAB iQ.1188 HiProssa on sisäänrakennettu yhdistettävyys, jotta nosturin ylläpidossa voidaan hyödyntää Hiabin HiConnect™-järjestelmää.
HIAB iQ.1188 HiProssa on sisäänrakennettu yhdistettävyys, jotta nosturin ylläpidossa voidaan hyödyntää Hiabin HiConnect™-järjestelmää. Kuva: Valmistaja

iQ-sarja on HIABin uuden sukupolven kuormausnostureita, jotka perustuvat uuteen SPACEevo-ohjausjärjestelmään yhdistettynä CombiDrive 4 -kauko-ohjaukseen, jota käytetään ensimmäistä kertaa HIAB iQ.1188 HiProssa.

HIAB iQ.1188 HiPro on tähän mennessä suurin HIAB-nosturi, jolla on pitkä ulottuvuus sekä suuri nostokyky, mutta joka on silti kevyt kompaktissa paketissa. Sillä on 110 tm:n kuormausnosturin suorituskyky, mutta se on kooltaan kuin 90 tm:n malli. Tämä tarkoittaa, että se voidaan asentaa helposti 4-akselisiin ajoneuvoihin ja jättää silti tilaa hyötykuormalle sekä vähentää kustannuksia ja polttoaineen kulutusta. Suorituskyky-painosuhde saavutetaan uusilla V12-Power-puomiprofiileilla.

”Asiakkaamme haluavat suuria nostureita, jotka soveltuvat monenlaisiin tehtäviin, mutta kuitenkin pienemmässä nosturipaketissa lisätäkseen joustavuutta, vähentääkseen käyttökustannuksia ja parantaakseen polttoainetehokkuutta. HIAB iQ.1188 HiPro on ensimmäinen nosturi iQ-sarjassa, joka asettaa tarkat liikkeet, suuret nopeudet sekä henkilökohtaiset asetukset uudeksi standardiksi ja tuottavuuden parantamiseksi. Samaan aikaan käyttöön otetut uudet ominaisuudet tekevät nosturin käytöstä entistä turvallisempaa käyttäjälle ja ympäristölle,” Hiabin Heavy & Super Heavy tuotehallintajohtaja Marcel Boxem sanoo.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uusi SPACEevo-ohjausjärjestelmä mahdollistaa nosturin tarkan käytön suurillakin nopeuksilla. Se on rakennettu käyttämällä avointa teknologista alustaa, joka mahdollistaa jatkuvat päivitykset. Nosturia ohjataan uudella CombiDrive 4 -kauko-ohjaimella, joka antaa enemmän tietoa suuremmalla värinäytöllä, haptisella palautteella (värähtelyllä) ja pidennetyllä akun käyttöiällä. Käyttäjä voi muokata asetuksia, kuten nopeutta ja nosturin reaktiota. Uusi Confirm View -ominaisuus lisää turvallisuutta tunnistamalla käyttäjän asennon tukijalkoihin verrattuna, joten ne avautuvat vain, jos käyttäjä on asennossa, jossa hän näkee niiden liikkeet oikein.