Kotieläintekniikan suurnäyttely EuroTier järjestetään digitaalisena

DLG:n järjestämä ja kotieläimiin painottuva EuroTier, sekä hajautettuun energiantuotantoon keskittyvä EnergyDecentral järjestetään digitaalisena 9.–12.2.2021. Tapahtuma oli määrä järjestää viime marraskuussa, mutta messujen siirtämisen yhteydessä se muutettiin digitaaliseen muotoon.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

DLG:n toimitusjohtajan, tohtori Reinhard Grandken mukaan digitaalinen näyttely ei tule olemaan visuaalinen messusimulaattori. Tavoitteena on luoda kansainvälinen keskustelupaikka viljelijöiden, valmistajien, asiantuntijoiden ja muiden alan ammattilaisten välille. Verkkoympäristössä messukävijä voi tutustua 1 400 näytteilleasettajaan ja heidän tuotteisiin, sekä ottaa vapaana oleviin yrityksen edustajiin yhteyttä joko yksityisviestillä tai videopuhelun välityksellä. Tapahtuma sisältää myös runsaasti muuta keskustelua, kuten kansainvälisten huippupuhujien ja eri alojen huippuammattilaisten esitelmiä, sekä avoimen keskustelufoorumin.

Messuille voi osallistua etätapahtuman nettisivuilla, osoitteesta eurotier.digital.dlg.org löytyvän verkkoympäristön välityksellä. Messuille on hankittava 14 euroa maksava lippu, ja palveluun luodaan omat tunnukset, joilla tapahtumaan pääsee kirjautumaan jokaisena tapahtumapäivänä.

DLG tulee hyödyntämään näillä messuilla käytettävää etäosallistumista jatkossakin perinteisen messuosallistumisen rinnalla, esimerkiksi tulevan syksyn Agritechnica-messuilla