Mansen Mörinät siirtyvät jälleen – syynä koronarajoitukset

Mansen Mörinät peruuntuvat kesäkuulta. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Mörinät oli tarkoitus järjestää huhtikuun alussa. Tapahtuman uusi ajankohta on vielä päättämättä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Mansen Mörinät peruuntuvat jälleen. ”Olemme käyneet keskusteluja kone- ja kuljetuskalustokauppiaiden kanssa ja todenneet kesäkuun tulevan liian nopeasti. Voimassa olevia kokoontumisrajoituksia ei näillä näkymin ehditä riittävästi purkaa, joten tapahtumaa ei voida valitettavasti silloin järjestää totutulla tavalla”, kertoo tapahtuman koordinoinnista vastaava Konepörssi-lehden päätoimittaja Jussi Lehtonen.

Järjestäjien mukaan tahtoa olisi ollut, mutta vallitseva koronatilanne ja voimassa olevat rajoitukset estävät tuhansia kävijöitä keräävän tapahtuman järjestämisen kesäkuussa. Vaihtoehtoisia järjestelymuotoja on pohdittu, mutta Mansen Mörinät halutaan pitää jatkossakin perinteisellä tavalla ja Suomen laajimpana alan tapahtumana.

”Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja mietimme tapahtuman uutta ajankohtaa kesälomakauden jälkeen”, sanoo Lehtonen.

Pirkanmaalaisten kone- ja kuljetuskalustokauppiaiden yhdessä järjestämä Mansen Mörinät sijoittuu Tampereen, Pirkkalan ja Lempäälän ympäristöön. Varsinaisia järjestäjiä tapahtumassa oli vuonna 2019 yli 50 ja kaikkiaan tapahtumassa oli mukana yli 200 eri raskaskone- ja kuljetusalan toimijaa tuotteineen. Kävijöitä tapahtumassa on vieraillut vuosittain arviolta yli 15 000.