Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Visedo ostaa hollantilaisen yrityksen

Suomalainen sähkövoimansiirtoyritys Visedo Oy ostaa hollantilaisen laivojen sähkövoimansiirtoihin erikoistuneen Electic Power Conversion -yrityksen (EPC).
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Visedo on suunnitellut ja kehittänyt sähkövoimansiirtoja muun muassa työkoneisiin, busseihin ja laivoihin. Visedo on pyrkinyt kehittämään moottoreihin, generaattoreihin ja muihin järjestelmän komponentteihin hyötysuhteeltaan optimoituja ratkaisuja selvitäkseen kovasti kilpailluilla markkinoilla.

Laivojen sähkövoimansiirroissa Visedo on tehnyt pitkäaikaista yhteistyötä EPC:n kanssa. Yritysten yhteistyön tuloksena on syntynyt muun muassa sähköisen DC-verkkopohjaisen sähköjärjestelmän suunnittelu ja toimitus ruotsalaisen Västrafikin jokilautalle. Tuloksekkaasta yhteistyöstä kertovat niin ikään Wider-superjahdit Italiassa sekä Damen Eco-liner -sisävesitankkeri Hollannissa.

EPC:n toimitusjohtaja Pieter Dijkstra määrittelee Visedon kehittämän teknologian mullistavaksi meri- ja laivanrakennusteollisuuden sektorilla.

"Kompaktin ja kestävän muotoilun sekä energiaa säästävien moottoreiden ja inverttereiden ansiosta Visedon teknologia on ollut kantava voima EPC:n yrityskasvussa ja menestyksessä", hän toteaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Pieter Dijkstra tulee jatkamaan Visedon Hollannin tytäryhtiön toimitusjohtajana. EPC:n liikevaihto vuonna 2014 oli yli 2 miljoonaa euroa. Koneviesti on kirjoittanut Visedo Oy:n toiminnasta tämän vuoden ensimmäisessä numerossa.