John Deere siirtää metsäkoneiden tuotekehitystä Suomeen

John Deeren kaatokoneiden, telaharvesterien sekä juontokoneiden automaatio- ja ohjausjärjestelmien kehitystyö siirtyy Pohjois-Amerikasta Suomeen. Tämä luo toistakymmentä uutta työpaikkaa John Deere Forestry Oy:lle Tampereelle.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tampereen tuotekehitysyksikön kehittämä TimberMatic–ohjausjärjestelmä toimii alustana myös kokopuumenetelmän koneiden ohjausjärjestelmien kehitystyössä. Ensimmäiset tuotekehitysprojektit kokopuumenetelmän koneisiin toteutetaan tela-alustaisen harvesterin ja tela-alustaisen kaatokoneen ohjausjärjestelmiin.

John Deere Forestry Oy:n tuotekehitysosastolla on 40 vuoden kokemus automaatio- ja ohjausjärjestelmien kehitystyöstä. Metsäkoneiden ohjausjärjestelmien kehittäminen keskitetysti yhdessä paikassa tarjoaa huomattavia synergiaetuja tuotelinjojen välillä. Suomalainen asiantuntemus metsäkoneiden ohjausjärjestelmien kehitystyössä on vahvaa. Uuden G-sarjan metsäkoneiden automaatio- ja sähköjärjestelmät ovat saaneet erinomaisen vastaanoton markkinoilla maailmanlaajuisesti.