Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

DAF-kuorma-autoihin uudet Ultimate- ja Ultimate+-varustepaketit – uudet ominaisuudet lisäävät tehoa ja turvallisuutta

DAF julkaisee Ultimate- ja Ultimate+-paketit, jotka sisältävät uusia tehokkuutta, turvallisuutta ja mukavuutta kohentavia ominaisuuksia CF- ja XF-malleihin.
Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ultimate-paketin tärkeimpiä ominaisuuksia on akun energianhallintajärjestelmä, joka valvoo akkujen kuntoa ja optimoi käyttöaikaa. Pakettiin kuuluu myös rengaspaineiden valvontajärjestelmä, joka valvoo rengaspainetta jatkuvasti ja parantaen osaltaan polttoainetehokkuutta. Ultimate-paketilla varustetuissa DAFin CF- ja XF-malleissa on myös ennakoiva vakionopeudensäädin, jonka älykäs vakionopeudensäädin pystyy suunnittelemaan ajoa kaksi kilometriä eteenpäin. Järjestelmän avulla voimansiirto voi hyödyntää kuorma-auton liike-energiaa mahdollisimman tehokkaasti ja lisätä polttoainesäästöjä jopa 4 prosenttia. Ultimate-paketissa on myös kokonaiskustannuksia pienentävät LED-ajo- ja LED-takavalot, joiden valaistusteho on erinomainen, energiankulutus pieni ja pitkä käyttöikä.

Ultimate-paketti sisältää DAFin ilmastoinnin, jotta kuljettajan mukavuus paranee entisestään. Lisäksi vakiovarusteena on myös lisälaitteiden virtalähde, joka on suunniteltu erityisesti mikroaaltouunin virtalähteeksi.

Ultimate+-paketti

Ultimate+-paketti sisältää lisäksi mm. DAF Connect -online-kalustonhallintajärjestelmän, joka antaa reaaliaikaisia tietoja kuorma-autosta, kuljettajasta ja ajoneuvon sijainnista. Järjestelmä parantaa ajoneuvojen käytettävyyttä, pienentää kustannuksia ja tehostaa logistiikkaa. Ultimate+-paketti sisältää myös DAF MultiSupport Flex Care -korjaus- ja -huoltosopimuksen, joka vähentää odottamattomia kustannuksia ja varmistaa, että kuorma-auto on aina täysin huollettu.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Paketit voi tilata lähes kaikkiin PACCAR MX-11- tai MX-13 -moottorilla varustettuihin CF- ja XF-kuorma-autoihin.