Renault Trucksin uutuudet esitellään Euro Truck Simulator 2 -pelissä

Renault Trucksin kaukoliikenteen (T) ja maansiirron (C ja K) ajoneuvomallistoon tulee vuonna 2021 lukuisia mukavuutta, turvallisuutta ja tuottavuutta koskevia uudistuksia. Renault Trucks esittelee raskaiden kuljetusajoneuvojen uuden kuorma-automalliston ensimmäisen kerran 6.4.2021 Euro Truck Simulator 2 -videopelissä.
Renault Trucksin T-, C- ja K-sarjat uudistuvat tänä vuonna. Ensiksi esitellään T- ja T-High - täysin uudella tavalla Euro Truck Simulator 2 -pelin muodossa.
Renault Trucksin T-, C- ja K-sarjat uudistuvat tänä vuonna. Ensiksi esitellään T- ja T-High - täysin uudella tavalla Euro Truck Simulator 2 -pelin muodossa. Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Nyt esiteltävät T-, C- ja K-sarjojen uudistukset ovat laajimmat muutokset sitten uudistetun malliston esittelyn vuonna 2013.

Renault Trucks on tehnyt parannuksia ajo- ja matkustusmukavuuden suhteen. Kuljettajien ja tienkäyttäjien turvallisuus on niin ikään ollut keskeinen tekijä Renault Trucks T-, C- ja K-sarjojen kehittämisessä. Asiakkaiden näkökulmasta myös ajoneuvojen tuottavuutta on parannettu, sillä polttoaineenkulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat entistä alhaisemmat ja ajoneuvojen käytettävyys on lisääntynyt erityisesti ennakoivien huoltosopimusten ansiosta.

”Emme kovin paljoa vielä pysty uutuuksista kertomaan, mutta lanseerauksen teaser-vaiheessa 6.4. esitellään Euro Truck Simulator 2 -pelissä T ja T High uutuudet ensimmäistä kertaa”, Renault Trucksin PR-päällikkö Annika Martas kertoo.

Sen verran julkisuuteen on kerrottu, että ainakin kojelaudat menevät uusiksi, ohjauspyörän säädettävyys parantuu ja makuuhytillisiin versioihin tulee uudenlainen vuode. LED-ajovalot tulevat vakiovarusteiksi, samoin kuolleen kulman anturit.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Moottorit päivittyvät Euro VI Step E -tasolle, välityksiä optimoidaan ja A-energialuokan renkaat tulevat vakioksi kaukoliikenneautoihin. Polttoaineenkulutus alenee näillä noin 3 prosenttia. Lisäksi saataville tulee uusia palveluita.

”Uusien mallien myynti alkoi viikolla 11. Tuotanto alkaa syksyllä ja asiakastoimituksiin päästän myös tulevan syksyn aikana. Tuon 6.4. jälkeen voimme jakaa lisää tietoa uusista malleista”, Renault Trucksin myyntijohtaja Pasi Gerpe kertoo.

Autoalaa vaivanneet puolijohteiden saatavuusongelmat ovat vaikuttaneet myös Renaultin tuotantoon.

”Tuotannoissa on haasteita ja toimitusajat ovat pitkiä. Yksittäisiä viivästyksiä tulee ja on tullut, mutta uuden mallin tuotantoon tämä ei vaikuta. Meille on tulossa vielä kevään ja kesän ajoihin vapaita autoja eli pystymme toimittamaan asiakkaille autoja nopeallakin toimitusajalla”, Gerpe toteaa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kaikki jatkossa tehtävät tehdastilaukset ovat uutta mallia ja toimitukset menevät näiltä osin syksyyn.