Fendt jatkaa Deutzin moottoreiden käyttöä

AGCO, Fendt ja Deutz ovat tehneet sopimuksen moottorien ja niihin liittyvien soviteosien toimittamisesta Fendt-traktoreihin.
Johtaja Michael Wellenzohn Deutzilta, AGCO:n pääjohtaja Eric Hansotia, johtaja Frank Hiller Deuzilta ja Torsten Dehner Fendtiltä olivat allekirjoittamassa AGCO:n ja Deutzin moottorisopimusta.
Johtaja Michael Wellenzohn Deutzilta, AGCO:n pääjohtaja Eric Hansotia, johtaja Frank Hiller Deuzilta ja Torsten Dehner Fendtiltä olivat allekirjoittamassa AGCO:n ja Deutzin moottorisopimusta. Kuva: Andreas Mohr
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Deutzin valmistamia moottoreita tullaan edelleen käyttämään Fendteissä. Deuzin kanssa tehty sopimus koskee päivitettyjä 6,1- ja 4,1-litraisia moottoreita, joita tullaan asentamaan tiettyihin Fendt-malleihin. Moottoreiden lisäksi Fendtin kanssa on sovittu moottoreiden traktorisovituksissa tarvittavien osien toimittamisesta alle 150 hv:n traktoreihin.

Yritykset tiedottivat lisäksi, että ne lisäävät tuotekehitystä, joka liittyy tulevaisuuden tekniikkaan. Tiedotteissa ei kerrottu tarkemmin millaisesta tekniikasta olisi kysymys, mutta hyvin mahdollisesti kysymys on hybriditekniikasta, jolla pienennetään polttoaineenkulutusta.