Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Continental sijoittaa 50 miljoonaa maatalousrenkaisiin

Continental investoi maatalousrenkaiden tuotantoon lähes 50 miljoonaa euroa. Tulevina vuosina yritys lisää tuotantokapasiteettia rengastehtaallaan Lousadossa, Portugalissa. Samalla luodaan 125 uutta työpaikkaa premium-luokan Continental-maatalousrenkaiden valmistuksessa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Continentalin rengasdivisioonan johtaja Nikolai Setzer kertoo, että investoinnin avulla yritys haluaa olla jälleen aktiivinen maatalousrenkaiden valmistaja Continental-tuotemerkillä.

"Lousado sijaitsee hyvällä paikalla, ja meillä on siellä motivoitunut ja kokenut tiimi, joka valmistaa vaativalle maataloussektorille huippuluokan vyörenkaita huippuluokan tuotantolaitoksessa”, Setzer toteaa.

Continentalin strategia perustuu ammattimaisen maanviljelyn nopeisiin muutoksiin. Maapallon väestönkasvun ja satovaatimusten myötä suurimittaisten toimenpiteiden määrä ja siten tehokkaiden maatalousrenkaiden kysyntä on kasvussa. Continental aikoo tuoda markkinoille täydellisen maataloustraktorien ja puimureiden rengasvalikoiman yhteistyössä johtavien ajoneuvovalmistajien kanssa. Valikoimassa tulee olemaan 150 eri kokoa vyö- ja ristikudosrenkaita.

Continental-merkkisten vyörenkaiden paluu markkinoille vuonna 2017 merkitsee vuonna 2004 solmitun tavaramerkkisopimuksen päättymistä Continentalin ja sen lisenssinhaltijan Mitas-yhtiön välillä. Continental-maatalousvyörenkaiden valmistus on tarkoitus Lousadossa vuonna 2017. Nykyisin Continental valmistaa maataloussektorille ristikudosrenkaita Port Elizabethissa, Etelä-Afrikassa ja Petaling Jayassa, Malesiassa.