Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Kärcher ostamassa Max Holderin

Max Holder -yritysryhmä on siirtymässä puhdistustekniikastaan tunnetun perheyhtiö Kärcherin omistukseen. Kauppa edellyttää kartelliviranomaisten suostumusta. Kauppahinta ei ole julkinen.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Holder tunnetaan korkealaatuisten kunnallisteknisten ajoneuvojen ja työkoneenkantajien kehittämisestä ja valmistuksesta. Vuosikymmeninä karttunut taitotieto ja maailmanlaajuinen myyntiverkosto on Kärcherille strategisesti erittäin merkityksellinen”, Alfred Kärcher, SE & Co. KG:n hallituksen puheenjohtaja Hartmut Jenner toteaa.

Kärcher kuuluu maailman johtaviin pesutekniikan yrityksiin. Sen liikevaihto oli viime vuonna noin 2,5 miljardia euroa. Se toimii 70 maassa. Sillä on yli 120 omaa toimipistettä, joissa on yli 13000 työntekijää. Asiakkaiden aukottomaan palveluun on kaikkiaan 50000 huoltopistettä maailman kaikissa maissa.

Holderin liiketoimintajohtaja Christian Mayer odottaa viranomaisten suostuvan kauppaan: ”Mikäli näin käy, iloitsemme saadessamme iskukykyisen kumppanin, joka sopii Holderille paitsi tuotevalikoimansa myös arvojensa, rakenteensa ja perinteidensä ansiosta". Mayer on yksi Holderin 17 osakkaasta.

Max Holder GmbH on perustettu vuonna 1888. Se valmistaa monitoimiajoneuvoja kunnallistekniikan sektorille. Sillä on maailmanlaajuisesti Holder-tuotteiden myynnistä ja huollosta vastaamassa noin 250 kumppaniyritystä. Holderin liikevaihto viime vuonna oli noin 60 miljoonaa euroa ja sillä on 220 työntekijää.