Uusi Massey Ferguson TH-kurottajamallisto

TH-kurottajamallisto on ollut tuotannossa 10 vuotta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Massey Ferguson esitteli vastikään uuden TH-kurottajamalliston. Merkittävin uutuus on täysin uusi ohjaamo, mutta myös muita mukavuutta ja tuottavuutta parantavia viilauksia on tehty. Uuteen mallistoon kuuluu kuusi eri mallia, joista pienin on TH 6030 ja suurin TH 8043, joka nostaa 4 300 kg 7,5 metrin korkeuteen.

Uuden kurottajamalliston voimansiirto on aina hydrostaattinen ja neljällä alueella varustettu, uutena moodina vaihteistossa on tila, jossa moottorin kierrokset asetetaan käsikaasulla ja ajonopeus ajopolkimella.

Kurottajissa on nyt merkin traktoreista tuttu suunnanvaihtajan vipu, jolla voidaan suunnan lisäksi muuttaa voimansiirron välitystä sekä asettaa vaihteisto vapaalle. Myös ohjainsauva on uudistettu, uutena vaihtoehtona vipu voidaan asentaa myös jousitetun istuimen mukana liikkuvaan kyynärnojaan. Vakiopenkki on ilmajousitettu ja lämmitetty.

Kaikkien uusien TH-mallien moottori on 3,4-litrainen neloskone, joka täyttää tason 5 päästövaatimukset. Tehoa moottori tuottaa joko 100 tai 135 hv mallista riippuen.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kuormantuntevan hydraulijärjestelmän tuotto on 190 l/min 135 hv:n malleissa ja 100 l/min 100 hv:n malleissa. Uutena ominaisuutena puomin hallintaan on lisätty kauhanravistustoiminto, joka nopeuttaa niin kauhan täyttöä kuin tyhjennystäkin.

Muotoilussa on noudateltu 8S-traktorin "uusretrolinjaa". Konepellin muoto on matalaprofiilinen, minkä luvataan tarjoavan hyvät näkymät takaoikealle. Ohjaamo on epäsymmetrisen muotoinen ja aiempaa pyöreämpi, minkä kerrotaan helpottavan ohjaamoon kulkua. Melutason luvataan laskeneen kautta linjan, myös ikkunat auki ajaessa. Valmistajan mittausten mukaan tieajomelu on alentunut 1,5 dB(A) ja kuormauksen aikana jopa kahdesta kolmeen desibeliä.