Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Infrarakentamisen keskittymä yhdistyy

TerraWise-konsernin seitsemän tytäryhtiötä sulautuvat yhdeksi. Kasvun tueksi tarvitaan nopeasti vähintään 50 ammattilaista lisää. Tätä tukemassa on mm. mahdollisuus suorittaa maanrakennusalan ammattitutkinto TerraWisen Urapolku-ohjelmassa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Infrarakentamisen erikoisosaaja TerraWise Oy on kahden toimintavuotensa aikana saavuttanut 100 miljoonan euron liikevaihdon ja työllistää 320 henkilöä. Tänä aikana ostetut seitsemän yritystä: Konevuori Oy, JJ Kaivin ja Kallio Oy, Kanta Kaivu Oy, Vihermali Oy, Ympäristörakennus Saarinen Oy, Kallionporaus Soininen Oy ja Cendigo Oy fuusioidaan TerraWise-konserniin 1.1.2018 alkaen.

TerraWise on toteuttanut kasvustrategiaansa niin yritysostoin, kuin orgaanisen kasvun kautta. Tavoiteltu perustaso yrityksen koossa on nyt saavutettu ja fuusio on ajankohtainen. Tästä eteenpäin kasvu jatkuu orgaanisesti ja tarkkaan harkituin yritysostoin.

”TerraWiseen liittyneet yritykset ovat jo tässä lyhyessä ajassa hitsautuneet mainiosti yhdessä toimivaksi organisaatioksi, josta voi olla todella ylpeä. Fuusio sinetöi muutokset ja on upeaa päästä toimimaan yhden ja saman nimen alla”, toteaa TerraWisen toimitusjohtaja Juha Saapunki.

 

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY