Nokian Renkaiden Groung Kare -rengasperhe laajenee

Pyöräalustaisiin kaivukoneisiin sekä traktorikaivinkoneisiin tarkoitettu Nokian Renkaat Ground Kare -valikoima kasvaa suuremman ja pienemmän pään uutuuksilla.
Nokian Ground Kare -renkaita käyttävä Sami Isomäki sanoo, että Ground Kare toimii hyvin paikoissa, joissa tuplapyörillä olisi jäänyt jumiin. Hän kiittelee myös renkaan kantavuutta, joka on huomattavasti paripyöriä parempi.
Nokian Ground Kare -renkaita käyttävä Sami Isomäki sanoo, että Ground Kare toimii hyvin paikoissa, joissa tuplapyörillä olisi jäänyt jumiin. Hän kiittelee myös renkaan kantavuutta, joka on huomattavasti paripyöriä parempi. Kuva: Matti Immonen
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Vuonna 2019 ensiesitelty Nokian Renkaiden Ground Kare on nyt saatavilla useampaan eri sekä uudentyyppiseen koneeseen, sillä tuotevalikoima kasvaa kahdella eri koolla. Koko 600/50-22.5 sopii pienempiin ja kompakteihin kaivinkoneisiin ja koko 710/40-22.5 on tarkoitettu suurimmille pyöräalustaisille kaivinkoneille.

Vuonna 2019 Nokian Renkaat luonnehti uutta Nokian Ground Kare -rengastaan “hyväksi kompromissiksi” paripyörien äärimmäisen vakauden ja leveän ripakuvioisen renkaan tarjoaman äärimmäisen pehmeän maaperän vetokyvyn välillä.

“Työmailla renkaat kohtaavat monenlaisia haasteita. Teräsvahvisteinen Ground Kare kestää hyvin viiltoja ja pistoja”, Nokian Renkaiden tuotepäällikkö Kimmo Kekki kertoo. “Lisäksi suuri kosketuspinta maahan tekee renkaasta äärimmäisen hyvin kulutusta kestävän – niin tunneissa kuin kilometreissäkin mitattuna.”

Suuri jalanjälki pienentää maaperään kohdistuvia vaurioita työn aikana ja sen jälkeen. Single-rengas on myös paripyöriä vähemmän alttiimpi kivien tarttumisille. Tämän päivän urakointityöhön kuuluvat myös nopeat tiesiirtymät. Ground Karen kevyesti rullaava pintakuvio tekee siirtoajoista mukavampia.